Lördagen den 14:e maj hölls en flygbladsutdelning i centrala Stockholm. De åtta stockholmsaktivisterna som närvarade på aktionen inledde aktiviteten med att sprida organisationens budskap på Medborgarplatsen. Med två helgröna fanor och två stödfanor ställde man upp sig mitt på torget och började sprida flygblad till förbipasserande. Många intresserade stannade för att prata med flygbladsutdelarna och många givande diskussioner hölls. Många som stannade för att diskutera med aktivisterna var positivt inställda till Organisationens budskap.

Efter ca en timme på Medborgarplatsen gick man vidare, via Slussen och Gamla Stan till T-centralen och Drottninggatan. Även under gångfärden delades flygblad ut.
Väl framme på Drottninggatan fortsatte flygbladsspridningen i strax under en timme. Eftersom att det är så mycket människor i rörelse på Drottninggatan gick de sista flygbladen
åt mycket snabbt och även här fördes en hel del intressanta diskussioner. Strax innan aktiviteten skulle avslutas kom en hetsk meningsmotståndare och gick till angrepp mot två
av fanbärarna. Han tillrättavisades snabbt och effektivt utav aktivisterna på plats. Ca 500 flygblad delades ut under dagen och aktionen ses som mycket lyckad av deltagarna.


  • Publicerad:
    2012-05-16 23:03