AKTIVISM. Nordiska motståndsrörelsen var den 1 september i Svendborg för att dela ut flygblad till folket. Dagen förde med sig en ny medlem och massvis med diskussioner med folk på gågatan.

Den 1 september genomförde aktivister från Motståndsrörelsen en offentlig flygbladsutdelning i Svendborg på Fyn.

Människorna som var ute och handlade på den trevliga gågatan var både intresserade och pratsugna. Det blev flera bra diskussioner med både anhängare och meningsmotståndare.

Någon, som inte delade Motståndsrörelsens åsikter, kunde inte låta bli att falla ut i gråt, medan en annan hotade en av Motståndsrörelsens kvinnliga aktivister och blev strängt tillsagd att han hade gått över gränsen.

Dagens aktion blev dessutom använd till nyrekrytering, då en man blev intervjuad på plats och ansökte till organisationen. Han fick strax en av Motståndsrörelsens skjortor och tilldelades en uppgift.

Allt som allt var det en lyckad dag. Polisen kom som vanligt förbi och tittade till aktivisterna samtidigt som man förklarade för vissa förvirrade människor att aktivisterna hade rätt att dela ut material och att filma och fotografera i det offentliga rummet.

Se filmen från aktiviteten här:

Ursprungligen publicerad på Nordfront.dk.


  • Publicerad:
    2018-09-06 20:55