Lördagen den 26/9 samlades medlemmar och aktivister ur Näste 3 i skånska Kristianstad för en dag i kampens tecken. Först begav man sig ut på Kristianstads gator för att där dela ut flygblad till invånarna.

Det var extra mycket folk ute på stan då en modevisning hölls alldeles i närheten. Vilket var perfekt för motståndsmännen som kunde dela ut fler flygblad än vanligt. Väldigt många människor stannade förbi platsen där aktivisterna delade ut flygblad för att få samtala med dem. Som vanligt möttes man av såväl positivt som negativt inställda människor.

Efter att ha delat ut flygblad i ett par timmar så var det dags att bege sig från platsen, då aktivister skulle vidare till en lokal för att där äta en gemensam middag och lyssna på tal och föredrag.

Väl på plats dukades det fram för middag och på menyn stod kålpudding och potatis.

Efter att medlemmarna ätit upp samlades man i aulan då Simon Lindberg skulle hålla tal. Lindberg talade lite om organisationens framtid.

Då Lindberg talat färdigt var det Sebastian Elofssons tur att gå upp i talarstolen. Elofsson höll ett föredrag om den nationalsocialistiska världsåskådningen, som Nordiska motståndsrörelsen bekänner sig till, där han berättade lite om var nationalsocialismen ställer sig i vissa frågor.

Föredraget bygger på artikeln Nationalsocialismen – vår grundpelare som ligger ute på Nordfront.se.

Efter en trevlig dag med flygbladsutdelning, middag, tal och föredrag begav sig medlemmarna hemåt. Kampen fortsätter i Sydsverige!

DSC_0277DSC_0314DSC_0397


  • Publicerad:
    2015-09-28 08:00