Lördagen den 5 augusti begav sig aktivister och partimedlemmar ur Näste 2 ut till Marstrand för en offentlig flygbladsutdelning. Dagen till ära hade man även semestrande kamrater från Näste 1 vid sin sida.

Fyllda färjor kom med jämna mellanrum, vilket innebar att man snabbt och effektivt kunde dela ut en riklig mängd flygblad under kort tid.

Aktiviteten gick för det mesta lugnt till. Det enda undantaget var då en ”modig” man knuffade till en av de kvinnliga nationalsocialisterna. Hans mod for dock med vinden då han tvingades inse att såväl kvinnliga som manliga nationalsocialister inte tar någon skit!

Den lyckade flygbladsutdelningen avslutades efter drygt två timmar med att Carlstens fästning förärades ett besök innan man begav sig från Marstrand till en närliggande ort för månadsmöte.

Innan själva månadsmötet drog igång serverades grillat där såväl gris som potatis kom från en kamrats eget hårda arbete.

Vad som redogjordes för på månadsmötet lämnas därhän, men givetvis talades det om demonstrationen i Göteborg i slutet av september.

Alla till Göteborg!


  • Publicerad:
    2017-08-07 18:30