Lördagen var en händelserik dag för Näste 3. Först började det med en offentlig flygbladsutdelning på Väla köpcentrum i Helsingborg. Flygbladsutdelningen var lugn och den avslutades efter ungefär en och en halv timme.

Medlemmarna åkte vidare till den tilltänkta lägerplatsen. På plats började arbetet med att resa tältet som gruppen skulle övernatta i, sedan startades det upp en eld för att grilla korv. Med mat i magen och en härlig kamratanda efter dagens flygbladsutdelning var nu stämningen hög när det var dags för månadsmöte.

Efter månadsmötet hölls det olika föredrag om hur man gör upp eld och hur man bygger upp olika typer av vindskydd. Fram mot kvällen började kvällsmaten tillagas som bestod av potatissallad och fläskkött. Fläskköttet värmdes upp på kaminen som försåg hela tältet med värme, kvällen avslutades med ett föredrag av Sebastian Elofsson om feminismens fördärvlighet.

Under natten behövdes det eldvakt för att hålla uppe värmen i tältet. Uppdraget schemalades och de politiska diskussionerna fortsatte därför hela natten för de som var vakna.

Fler bilder finns på Näste 3:s VK.

Om du är intresserad av nationalsocialistisk politik och friluftsliv, ansök då till Nordiska motståndsrörelsen direkt!


  • Publicerad:
    2018-12-17 10:45