Den 28 juli åkte Näste 3 till soliga Trelleborg, uppställning skedde utanför Valengallerian mot gågatan. Då vädret var bra var det mycket folk i omlopp som var villiga att ta emot Nordiska motståndsrörelsens valtidning.

Efter en stund kom det en lokal socialdemokratisk politiker och påstod med bitter ton att hon inte hade gett sitt godkännande till att bli filmad. En diskussion uppstod om ”förintelsen” och hon hade svårt att förklara varför ”förintarna” tillät så många vittnen leva som hade sett allt och varför de tyska nationalsocialisterna samtyckte till att andra länder hämtade upp judar från lägren och transporterade dem till sina länder. Detta ledde till att hon i sann politikeranda vände på ryggen och började gå därifrån samtidigt som hon högljutt ljög när hon hävdade att hon var villig att diskutera.

Mycket av dagen handlade om att förklara för intresserade personer varför Sverigedemokraternas integrationspolitik med icke-europeiska utlänningar och de nordiska folken på lång sikt kommer att göra att de nordiska folken försvinner helt. Personerna fick sedan förklarat för sig varför Nordiska motståndsrörelsens alternativ ”hemskickning” är en mycket bättre lösning för vårt folk. Efter samtalen lovade personerna att de skulle läsa igenom valtidningen noggrant när de kom hem och tackade för informationen.

Efter ungefär en och en halv timmes arbete på gatan avslutades aktionen då det var dags för månadsmöte. Innan månadsmötet hade det lagats hamburgare till aktivisterna.

Efter månadsmöte och lite samkväm avslutades dagen.


  • Publicerad:
    2018-07-29 18:30