Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Ökänd mördare och våldtäktsman döms för våldtäkt i Växjö

Av Tobias Lindberg, 2018-11-21
informationskriget@protonmail.com

MÅNGKULTUREN. Den ökände mördaren och våldtäktsmannen, rasfrämlingen Mats Ludvigsson, dömdes till fängelse för en brutal våldtäkt som skedde i våras i ett parkeringsgarage i Växjö.

Den ökände mördaren och våldtäktsmannen Mats Ludvigsson (750915-9351) dömdes av såväl tingsrätt som hovrätt till fängelse för att vid 23-tiden lördagen den den 28 april brutalt ha våldtagit en 50-årig kvinna i Tegnergallerians parkeringsgarage i centrala Växjö.

I tingsrättsdomen beskrivs vad kvinnan har berättat om våldtäkten:

Hon var ensam då. Mats dök upp och knuffade och antastade henne. Mats misshandlade henne och våldtog henne. Det kändes som att Mats hade förföljt henne. Hon har ett minne av att det funnits någon person till i parkeringshuset. Folk vågade väl inte ingripa. Hon har dåliga minnesbilder från händelsen. Detta beror på att hon hade druckit, men även på chocken. Mats drog henne i håret, slog henne, sparkade på henne och slängde omkull henne. Hon minns inte hur många sparkar hon fick, men de gjorde ont. Hon vet inte var slagen träffade. Mats dunkade hennes huvud i marken flera gånger och det orsakade skadorna i hennes ansikte. När Mats drog ner hennes byxor kunde hon inte göra något åt det. Hon vet inte vad Mats gjorde med sina kläder, eftersom hon låg ner med huvudet mot golvet. Mats höll fast henne och våldtog henne när hon låg ner. Hon låg då på magen. Det kändes förnedrande och för jävligt. Hon orkar inte beskriva våldtäkten. Alla vet vad det innebär. Det är riktigt att det var en vaginal våldtäkt så som det står i polisförhör. Mats hade sin penis inne i hennes vagina. Mats försökte knulla henne i röven, men han gjorde inte det. Hon kände hans könsorgan mot hennes bak, men där slutade det. Hon vet inte varför det slutade. Det stämmer så som det står i polisförhör att Mats under händelsen sa att han skulle slå ihjäl henne och att han vid något tillfälle uttryckte att han skulle mörda henne. Det var förnedrande och vidrigt. Hon trodde hela tiden att Mats skulle slå ihjäl henne. Efteråt kissade Mats henne i håret när hon fortfarande låg ner. Det är riktigt så som det står i polisförhör att hon fick Mats urin i munnen, att han bad henne runka av honom, att han tog hennes hand och höll den kring hans könsorgan och att han sedan runkade själv och höll sitt könsorgan mot hennes huvud och hår. Hon vill inte prata mer om det här. Någon gång under händelsen tog Mats hennes telefon och glasögon. Mats sa inte varför han tog sakerna. Hon är i det närmsta blind utan sina glasögon. Efteråt hade hon så ont att hon först inte kunde resa på sig utan fick krypa.

För detta dömde tingsrätten Ludvigsson för våldtäkt till 2 år och 6 månaders fängelse samt till ett skadestånd på 130 000 kronor. Hovrätten höjde sedan straffet till 3 års fängelse och fastställde i övrigt tingsrättens dom.

Ludvigsson är en mulat från Sydamerika som adopterades som barn av en svensk familj. Han förekommer under 23 avsnitt i belastningsregistret och var vid tiden för våldtäkten i parkeringsgaraget villkorligt frigiven efter två fällande domar han fått under våren 2018. Så nyligen som den 31 juli 2016 frigavs han villkorligt från ett fyraårigt fängelsestraff för bland annat våldtäkt.

I den första texten Nordfront skrev om Ludvigsson så berättas det om hur han 1994 mördade en 75-årig kvinna genom att besinningslöst hugga ihjäl henne. Mordet hade sexuella inslag. I samma text kan man läsa om hur han vid en annan våldtäkt hade använt en pappershållare av marmor för att våldta en kvinna.

De avslutande orden från den första texten tål att upprepas. Att en så brutal och våldsam person som Ludvigsson över huvud taget släpps ut bland allmänheten är en stor skandal. Och nu har han alltså våldtagit ännu en kvinna, i ett parkeringsgarage i Växjö. En brottsling som Ludvigsson borde sitta inlåst på livstid eller allra bäst vore om han avrättades. Vilket existensberättigande har en sådan som han egentligen, en som bara orsakar lidande och kostnader för samhället?

Källa:
Göta HR B2517-18 Dom 2018-11-13


  • Publicerad:
    2018-11-21 13:30