EPIC FAIL. Clownerna i SOS Rasisme i Norge har hängt ut en före detta medlem i Motståndsrörelsen och bjuder på okunnighet par excellence.

I Rogaland i Norge har personer från den bedrägeridömda kommunistgruppen SOS Rasisme, numera Nye SOS Rasisme, hängt ut en före detta medlem till Motståndsrörelsen. Medlemmen, som för övrigt inte har varit aktiv på flera år, hängdes ut med namn och bild i ett flygblad som delades ut i hans grannskap.

I ett Facebook-inlägg om aktionen beskriver den ofrivilligt komiska gruppen aktiviteten och benämner organisationen kontinuerligt som Nordfront, som alltså är Motståndsrörelsens svenska nätsida. De skriver:

Nordfront är en grupp som i Norge och Sverige sysslar med våld och terror. […] Nordfront måste krossas, gå med och organisera dig mot nazismen!

Att kunskapsnivån bland de så kallade antirasisterna inte är särskilt hög är kanske onödigt att nämna men att de inte ens vet vad namnet är på organisationen som de ska bekämpa är bara pinsamt.

Gruppen sparar heller inte på krutet när de ska beskriva sin ärkefiende och lägger fram en rad lögner så grova att inga andra ens kan tro på dem. I deras flygblad stod följande:

Detta är en nazistisk grupp som pysslar med rasistisk och homofobisk hatpropaganda. I båda Norge och Sverige pysslar gruppen med trakasserier, hot, våld och terror.

En liten kuriosa man kan nämna är att när genierna i SOS Rasisme i Bergen skulle ha studiecirkel om den så kallade nynazismen bestod den i att titta på filmen ”Romper Stomper”.

Källa:
Tilbakestående kommunister henger ut eks-medlem


  • Publicerad:
    2017-03-31 08:05