INTERNET-AKTION. Nordfront ger här några tips på hur du kan undvika att bli bannad från Avpixlat under den pågående operationen #JudarnaGavOssMuslimerna.

För att undvika risken att bli bannad från Avpixlat under den pågående internet-aktionen mot sidan uppmanar vi er nu att installera appen ZenMate. ZenMate är en anonymiseringsapp som låter dig kommentera utan att du behöver oroa dig för att bli bannad. Appen döljer helt enkelt din ip-addres för Avpixlats moderatorer.

Om du har Google Chrome finns appen i app store (https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-security-privacy/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme?hl=sv). Efter installationen är färdig kommer ZenMate att tilldela dig ett lösenord till appen vid inloggning. För att byta ip-adress klickar du på den lilla gröna skölden i högra hörnet. ZenMate finns även för Mozilla Firefox.

Viktigt att tänka på är att Avpixlat fortfarande kan banna ditt Disqus-konto och därför kan du behöva skapa ett nytt konto ifall du ej längre kan kommentera av någon anledning.

Länk till appens hemsida: https://zenmate.com/


  • Publicerad:
    2015-01-15 00:50