Östeuropa har länge varit förskonat från liberalism, altruism, egalitarism och andra suicidala ideologier, något som givetvis stuckit mången politiskt korrekt ”multi-kulti” anhängare här i väst i ögonen. De senaste åren har emellertid det ledande skiktet bland västs självhatande virrhjärnor försökt att ta itu med ”problemet” kring de etniskt homogena staterna i östra Europa.

Med ömsom löften, ömsom hot försöker man sprida idén om den mångrasliga utopin österut. Ansträngningen att fördärva världens sista helvita länder backas helhjärtat upp av en viss onämnbar semitisk folkgrupp som villigt ställer upp med kapital och utrymme i de massmedier som ägs av dem.

Att den destruktiva utvecklingen går fort när den väl rullat igång kan inte minst vi som bor i Sverige vittna om. Kan någon ens i sin vildaste fantasi föreställa sig att områden som Fittja, Rosengård, Rinkeby, Vivalla och Hammarkullen för 20-25 år sedan faktiskt var välmående, trygga förorter där den stora majoriteten av invånarna var etniska svenskar?

Därför bör ingen heller förvånas över att man idag kan beskåda stora mängder afrikaner stryka runt på Budapests gator. Man bör heller inte gapa bestört när man mitt i Warszawa centrum stöter på vietnames efter vietnames. Och om ni åker till Slovakien och förundras över hur mörk hy slovakerna har, så är det nog snarare en zigenare ni stött på. De slovakiska zigenarna blir nämligen bara fler och fler. T.ex. så är över 40% av alla barn som föds i Slovakien idag av romskt ursprung – och andelen ökar ständigt.
Vad gör då våra östeuropeiska fränder åt saken? Det sägs ju ofta att folk i öst är mer sunda och mindre depraverade än västerlänningar. Jo, visst försöker de göra motstånd, men de vita folkens evinnerliga fiender står väl rustade efter sekler av krigstillstånd och vet vad som ska göras. I Kroatien infördes nyligen stränga s.k. ”hatlagar” efter judiska intressegruppers påtryckningar och i Ryssland har ”omvärlden” tvingat Putin att ta i med hårdhandskarna för att kväsa de växande nationalistiska stämningarna bland befolkningen. Även i Tjeckien och andra östeuropeiska länder har regimen med stor entusiasm förföljt och trakasserat patrioter på senare tid.

I Serbien är saker och ting inte bättre. Serberna som för 15 år sedan lurades in i ett blodigt och meningslöst krig mot sina sydslaviska brödrafolk är kanske hårdare drabbat än många andra länder idag. Med löften om EU-medlemskap, generösa bidrag och räntefria lån så har deras politiker snabbt sålt ut sitt land och folk i bästa svenska socialdemokratiska stil. Landet har de senaste åren svämmats över av ditresta kineser som med sina billiga produkter enkelt konkurrerar ut inhemska affärsverksamheter och tar brödet ur munnen på många serber. Bara i huvudstaden Belgrad beräknas cirka 50,000 (!) kineser bo och livnära sig, och även om man så beger sig till den mest avlägsna by i Serbien så kan man kallt räkna med att det finns en China shop där.

Men det handlar inte bara om att splittra ett etniskt, homogent folk på det fysiska planet. Även deras moral måste brytas ner och just televisionen har visat sig vara ett ytterst effektivt medel för det. Serberna kan exempelvis numera glädjas åt att på bästa sändningstid kunna följa programmet ”Big Brother” i sina TV-apparater. Riktigt så vågat som här i Sverige är det inte med rent pornografiska inslag, fyllefester etc. men de onämnbara har genom åren lärt sig att det gäller att börja i blygsam skala med svinerierna för att sedan stegvis ständigt tänja på gränserna. Följaktligen får man i årets upplaga av det serbiska ”Big Brother” stifta bekantskap med en liten figur som kallar sig Antal och som – surprice, surprice – tycker att homosexualitet är ”häftigt”. I ett land där äktenskap, kyrka och familj är tre heliga begrepp så gnuggar tidningar, tv och radio dagligen Antal:s feminina uppenbarelse i ansiktet på serberna.

Just ”Big Brother” verkar för övrigt vara ett populärt program att testa och tänja gränserna med. I Serbiens grannland Kroatien så deltog en zigenare vid namn Hamdija Seferović i förra årets uppsättning av det kroatiska ”Big Brother”. Om serberna idag får stå ut med en bög som skuttar upp och ner i deras tv-rutor, så fick kroaterna istället stirra rakt in i ett brunt ansikte som berättade för dem hur fantastiska romer är. Detta i Kroatien där nära 99,5% av befolkningen är vit!

Man kan ju i och för sig sätta sig och fundera över vilket som är att föredra; bögen eller zigenaren, eller så kan man göra det som var och en av oss förhoppningsvis redan gjort: slänga tv-apparaten på soptippen.


  • Publicerad:
    2006-09-06 00:00