MÅNADSRAPPORT. Mars månad har kantats av en stark och högljudd nationalsocialistisk organisation samt påföljande oroliga ”experter” och tandgnisslande mediemoguler. Låter det bekant? Oavsett så har mars sett ut såhär…

I en någorlunda kronologisk ordning så började mars i Boden, precis som valkampanjen i Boden började i mars. Med Bo Nilsson i spetsen spred Näste 6 det nationalsocialistiska budskapet till bodensarna. En man som Nilsson med hans mångåriga engagemang, som bland annat innefattar grundandet av Sverigedemokraterna, kan inte annat än att ha ett gott rykte. Ryggdunkningar, tummar uppåt och andra lyckönskningar av andra slag mottogs i Boden.

Under samma dag genomfördes även offentliga flygbladsutdelningar i Kristianstad och Halmstad.

Inom loppet av en vecka var kamrater ur Näste 1 i centrala Stockholm två gånger och delade flygblad, vilket i vanlig ordning resulterade i en del rabalder till följd av att man tvingat freda sig från diverse meningsmotståndare. En av dessa meningsmotståndare åkte exempelvis snabbt i backen efter att ha gått till angrepp mot en kvinnlig medlem, andra var lättkränkta ordningsvakter från Mellanöstern medan ytterligare andra var aggressiva afrikaner. Stockholm lät dock med tydlighet hälsas att Nordiska motståndsrörelsen är folket!

Lördagen den tionde mars sändes även en direktsänd folkkonferens ut från organisationens riksledning i Sverige. Detta med anledning av lanseringen av jubileumsboken ”Motståndsrörelsen – 20 år av revolutionär kamp”, som går att inhandla här. En mycket läsvärd bok som redogör för organisationens förehavanden år för år i kombination med personliga artiklar från långvariga kämpar.

Månadens tredje helg var en mardröm för de sittande makthavarna att bevittna då det genomfördes inte mindre än sju offentliga aktiviteter runt om i Sverige. Som lördagsflanör kunde man diskutera realistisk politik i Helsingborg, Uppsala, Jönköping, Mariestad, Ludvika, Nyköping och i gränsområdet Svinesund.

I Uppsala mottogs rikliga kontantdonationer och lärare fick svar på tal när de dubbeltänkte kring ras, vilket skedde genom att först förneka ras och sedan ge sig an att rasbedöma motståndsmännen. Det hela slutade i att läraren skamsen lämnade platsen med sina tjocka glasögon samt kommentaren ”och så är du ful också” ekande i huvudet. Efter några timmar  av givande samtal anlände tragiska missbrukarrödingar, som dock föstes undan av moderligt ömma konstaplar.

Från Ludvika kunde alla stugsittare som av en eller annan anledning inte själv var med på någon av dagens aktiviteter beskåda en direktström från verkligheten. Nyttigt för den som vill ha en realistisk bild av hur en offentlig flygbladsutdelning kan gå till, även om det är att föredra att faktiskt delta i aktiviteter framför att sitta och uggla vid sin dator.

Under mars sista helg kunde man möta Nordiska motståndsrörelsen på gatorna i Uddevalla eller Norrköping. Därefter har man även hunnit med att besöka Södertälje, Trollhättan och Skövde.

Annat, icke-kronologiskt, från månaden är bland annat den fenomenala film som skickats in av tolvåriga Charlie. I filmen kan var och en beskåda Motståndsrörelsens kamp i form av Lego. Mycket uppskattat!

Mer angående organisationens yngre följare är att fritidsledare i Kungälvs kommun börjar bli kallsvettiga över att ungdomar i kommunen samtalar mycket om Nordiska motståndsrörelsen utan att drabbas av panik eller fördöma någonting. Västsveriges kanske sliskigaste slusk, Christer Mattson, är i vanlig ordning mycket oroad – precis som Kungälvs politiska polischef.

Värt att nämna kan även vara att de judiska medieoligarkerna i familjen Bonnier under mars hetsat mot de än större judiska aktörerna Google och Youtube. I tragikomiska artiklar har man gått till angrepp mot bland annat Nordiska motståndsrörelsen genom att försöka kräva Google och Youtube till att censurera sökresultat kopplade till Motståndsrörelsen ytterligare.

Andra som känt sig nödgade att pröva isen är Sveriges radio, som denna gång bland annat sjunkit så lågt att de problematiserat det faktum att barn kan tillåtas ha nationalsocialistiska föräldrar. Statsradions ”dokumentär” bestod i tre delar och bemöttes utförligt av Nordiska motståndsrörelsens ledare här, här och här.

Nu när mars är över och alla överlevt första april, så är det dags att rikta fokus mot Ludvika och Boden. Om mindre än en månad genomför vi inte bara en episk demonstration, utan två – till alla folkförrädare och folkfienders stora förtret! Vi visar då att vi är folket och att nationalsocialismen är vägen framåt. Vi ses på gatorna!


  • Publicerad:
    2018-04-05 07:00