ANTISIONISM. Det republikanska partiet i USA sparkade ut Patrick Little eftersom han är på politiskt korståg mot judisk makt-rörelsen i USA. Kaliforniens val på tisdag är viktigt för Littles egna kampanj till senatorsposten. Men farhågorna är att ”nazisten” Little kommer att klara sig bättre än vad media vill låtsas om.

För snart tre veckor sedan medverkade Patrick Little i Nordfronts radioprogram och radiopodd Nordic Frontier. Där berättade Little att han sedan han läst in sig på akademiskt material och insett hur världen styrs, har ”hängivit sitt liv åt att avslöja den judiska och sionistiska makten som styr USA, länderna i Europa och de flesta andra länder i världen”.

Little kämpar för mänskliga rättigheter för alla folkslag. Därför måste judisk makt-rörelsen bekämpas, eftersom den förtrycker alla andra folk.

— Som grupp är judarna ett monster, sade Little i tv-kanalen MSNBC till en upprörd journalist.

Little menar att det inte innebär att alla judar förtrycker andra människor, men eftersom judarna är världens mest kollektivistiska folk samverkar de med varandra gentemot alla utgrupper, det vill säga icke-judar. ”Vi judar håller ihop”, sade Jeanette Bonnier i en intervju ett par år innan hon dog, och påståendet är enligt Little både sant och gäller överallt. Det är med den informationen Little går till val i Kalifornien på tisdag.

Little anser att multikulturalism inte fungerar, men att människor ska ha rätt att associera sig med varandra om alla parter vill. Om svarta och vita vill leva i samma samhällen, ska de göra det, anser Little, men känner sig säker på att de olika raserna i verkligheten vill leva åtskilda och kommer att välja detta om företrädare för de olika raserna får bestämma samhällsutvecklingen. Men det går inte att skapa naturligt dynamiska samhällen så länge judar bestämmer vilka raser som ska blandas med varandra och på vilka sätt.

Under senare år uttrycks i USA alltmer krav på att de vita ska ”kompensera” de svarta för allt lidande som de svarta har utsatts för; som slavhandeln och de ojämlika disponibla hushållsinkomsterna mellan raserna. Främst är det judiska och svarta lobbygrupper som kräver sådana ekonomiska utjämningsinstrument. Little upplyser sina potentiella väljare om att slavhandeln var en judisk industri, inte bara i Amerika utan även i Brasilien, och att det var de vita som ville begränsa eller helt avskaffa slavhandeln, inte minst på grund av att den billiga arbetskraften från Afrika och länder i Europa underminerade de vitas egna lönenivåer. Detta skedde också 1865 när slaveriet avskaffades.

— Fyrtio procent av alla judar ägde slavar före [det amerikanska] inbördeskriget, endast en procent av vita icke-judar, upplyser han en demonstrant under en kampanj; ”hatfakta” som kan leda till åtal för hets mot folkgrupp i vissa europeiska länder men fortfarande är tillåtet att säga i USA.

Littles enkla förslag till att instifta ett sådant utjämningsinstrument är att USA ska sluta att utan skäl som berör amerikaner årligen skänka 30 miljarder dollar av amerikanska skattebetalares pengar till terrorstaten Israel, och hellre ge dem till USA:s svarta befolkning. Detta förslag har inte mött någon acceptans hos etablissemanget i USA. Även en del svarta amerikaner stöder Littles politik, inte bara för detta förslag utan även för att han erkänner olika rasers behov och existensberättigande.

Patrick Little blev utslängd från Twitter för att han började diskutera huruvida den så kallade förintelsen av 6 miljoner judar verkligen ägt rum. I protest ställde han sig utanför Twitters huvudkontor med ett handskrivet plakat som det stod ”Det är okay att vara vit” på, ett försiktigt positivt budskap som dock både i Sverige och i USA ofta uppfattas som ett rasistiskt uttryck för ”vit makt och dominans”.

— ADL [judiska lobbyorganisationen Anti Defamation League som förföljer kritiker av judisk makt och enskilda judar] bestämmer över Twitter. Igår öppnade [ADL] ett regionalt huvudkontor här [nära Twitters kontor].

I vanlig ordning ljuger de judiskt ägda storbolagsmedierna om den pågående situationen inför valet. För att påverka valet underlåter de att tala om hur mycket stöd Little har bland medborgarna. Little tas inte ens upp på listorna över olika kandidater som presenteras och ställs mot varandra i media., eftersom han enligt judisk mediepraxis är ”nazist”.

Youtubekanalen The Young Turks varnar nu för att Patrick Little har mycket större stöd än vad någon låtsas om. Problemet för Demokraterna är deras sittande kandidat, judinnan Dianne Feinstein som enligt The Young Turks ”är ungefär 284 år gammal” (egentligen: 84 år) och som har varit Kaliforniens senator sedan 1992. Hon ”har inte gjort någonting alls under hela den tiden”, hävdar kanalen som uppmanar sina tittare i Kalifornien att istället för Feinstein eller till exempel ”nazisten” Little rösta på Alison Hartson.

Men enligt The Young Turks som påstår sig ha opinionsundersökningar som inte publicerats i traditionella medier nämner folk Littles namn mycket ofta när de berättar vem de stöder. Denna situation riskerar att media kommer att göra samma misstag som de gjorde i senaste presidentvalet när de rent faktiskt bedrev valfusk genom att rapportera historiskt sett missvisande valutgångsprognoser till Hillary Clintons fördel. Sionistiskt sinnade republikaner anser därför att det är ett misstag att ignorera Littles popularitet.

På tisdag får vi veta vem statens invånare röstar för ska bli Kaliforniens senator: den sittande judinnan eller någon av utmanarna.

Källor:
Nordic Frontier #65: Patrick Little
Jeanette Bonnier: Vi judar håller ihop
RED ALERT: Nazi Candidate Doing Much Better Than Expected in California (Youtube)
Patrick Little BEST MOMENTS Compilation (Youtube)
Shawn Tola endorses Patrick Little


  • Publicerad:
    2018-06-03 21:40