USA Den nationalistiska organisationen Patriot Front vill skapa en ny kulturell självständighet för den europeiska rasen. I lördags marscherade runt 200 medlemmar i USA:s huvudstad för att uppmärksamma bland annat folkutbytet och attackerna mot familjen.

Patriot Front (PF) är en organisation känd för sin stenhårda disciplin, vältränade medlemmar och spektakulära aktioner. En bekant slogan som är ett tema på PF:s hemsida och hörs och syns på dess aktioner är ”Life! Liberty! Victory!”. Under just rubriken ”Life” kan man på hemsidan få en fingervisning om för vilka och för vilket syfte organisationen existerar.

Vårt folk, fött i denna nation av vår europeiska ras, måste omdana sig självt till ett nytt kollektiv, som äger styrkan att kräva vår rätt till kulturell självständighet.

Också i PF:s manifest kan man läsa om deras vilja att omforma Amerikas Förenta Stater till en stat av och för det folk, som man menar äger rätten till landet:

AMERIKA ÄR DÖTT, LÄNGE LEVE AMERIKA.

Det moderna Amerika är inte mycket mer än en ekonomisk zon, där dollarn används. Någon enad kultur existerar inte längre tack vare internationell invandring.

Varenda handling utförd för att lösa ett problem är bara en åtgärd, som skjuter fram det ofrånkomliga: Det finns ingenting med det nuvarande systemet som är hållbart.

Marscherade mot Kapitolium

Igår intog Patriot Fronts aktivister USA:s huvudstad Washington. Daily Mail kallar PF för en ”vit makt-grupp” och säger att poliser eskorterade de runt 200 ”extremisterna” för att kunna hålla dem separerade från en liten grupp motdemonstranter.

Männen – utrustade med sköldar och otaliga amerikanska fanor samt banderoller med budskapen ”RECLAIM AMERICA” och ”STRONG FAMILIES MAKE STRONG NATIONS” – gick under god ordning fram till Washingtonmonumentet där ledaren Thomas Rousseau höll ett tal.

— Media kommer säga att våra idéer är farliga och att det är farligt att verkställa dem. Men det gör de för att man ska frukta för framtiden, något vi inte gör. Den som gömmer sig när han och hans ståndpunkter förtalas, har sedan första början inte ägt sina övertygelser, hördes från Rousseaus megafon.

I ett inlägg på PF:s officiella Telegramkanal kan man läsa om syftet med aktionen:

Aktionen utfördes för att saluföra idéer om frihet och självständighet, uppmärksamma migrantinvasionen av landet, attacken mot den amerikanska familjen och det destruktiva inflytande som presidenten och alla andra profitsökande element i regeringen har.

I ett annat klipp på Telegram gör en medlem ett uttalande på tåget, medan aktivisterna är på väg bort från aktionen och Washington:

— En bra demonstration, vi höll samman och behöll formationen, höll allting i ganska bra ordning och fick det gjort. Men vi kommer helt enkelt att komma tillbaka, jag kan knappt bärga mig, kommenterade den maskerade mannen muntert.