NWO. Påve Franciskus godkände Vatikanens engagemang i organisationen The Coalition of Inclusive Capitalism. Organisationen är skapad av Lynn Forester de Rothschild.

Påve Franciskus meddelar ett formellt samarbete mellan Vatikanen och den judiska organisationen The Coalition of Inclusive Capitalism. Tanken är att skapa ett ”hållbart och inkluderande ekonomiskt system”.

Det kapitalistiska samarbetet har flera stora organisationer bakom sig. Organisationen har också stora namn som medlemmar, bland arbetsgruppen finns flera höga bankirer. En del av medlemmarna är också med i organisationen Council on Foreign Relations, exempelvis juden Laurence D. Fink som leder världens största skuggbank, BlackRock.

Skaparen av organisationen, Lynn Forester de Rothschild var tidigare gift med juden Andrew Stein och har tre barn med honom.

De som sitter i styrelsen är förutom skaparen Lynn Rothschild, juden Evelyn de Rothschild som är Lynns nuvarande make, David Giampalo, som säger att Bill Clinton är en av de som mest influerat honom, och Paul Hunston som specialiserat sig som advokat för rika människor. Sist är Carlyn S McCaffrey som likt Hunston har specialiserat sig att hjälpa rika människor som advokat.


  • Publicerad:
    2020-12-10 09:40