PÅVEN. Påven kommenterade inför en större grupp journalister på flyget hem till Rom att våldet från muslimer inte beror på religion utan på arbetslöshet. Påven använder klassiska kommunist-argument för att släta över den pågående invasionen av Europa.

Påven böjer sig för globalisternas agenda och kysser sina nya herrars fötter.

Påven böjer sig för globalisternas agenda och kysser sina nya herrars fötter.

Idag hölls flertalet gudstjänster i Frankrike för den präst som fick halsen avskuren av två IS-lojala unga män i förra veckan. Det var i en kyrka i Normandie som den 85-åriga prästen Jacques Hamel brutalt mördades. Samtidigt idag flög påven hem från sin fem-dagars resa i Polen. På planet hem befann sig även ett större antal journalister som påven kommenterade dådet för:

— Det är fel att förknippa islam med våld. Det är varken rätt eller sant, sa påven till den församlade journalistkåren.

Påven ville inte försvara den katolske prästen utan fortsatte att genom klassiskt kommunistiska argument släta över det brutala jihadistmordet på en medlem av hans tro.

— Om man ska prata om islamiskt våld, då måste jag prata om kristet våld. Jag läser varje dag i italienska tidningar om någon som dödat sin flickvän, sin svärmor. Och de är alla döpta katoliker.

Istället påstår påven att orsaken till de muslimska krigarnas brutala gärningar beror på sociala orättvisor, människors girighet och arbetslöshet.

Påven bör istället för att dra in vagt troende kristna brottslingar som utför rån, mord och annat mot sitt eget folk fråga sig hur många imamer eller muslimer som fallit offer för uttalat kristna fanatiker de senaste decennierna?

Källa:
”Påven: ”Islam ska inte förknippas med våld””


  • Publicerad:
    2016-08-01 23:35