ENGLAND. En skandalös bok om Unity Mitford har nyligen getts ut av judeförfattaren David Lichtfield. Boken innehåller påståenden om ”naziorgier” och recenseras av den brittiska blaskan Daily Mail.

Adolf Hitler och Unity Mitford.

Adolf Hitler och Unity Mitford.

Unity Mitford tillhörde den brittiska aristokratin och blev anhängare till nationalsocialismen under 1930-talet. I Tyskland kom hon under en tid att ingå i cirkeln kring Hitler tillsammans med hennes äldre syster, Diana Mitford, som var gift med Oswald Mosley, ledare för British Union of Fascists.

David R.L. Litchfield - brittiskjudisk författare bakom skandalboken.

David R.L. Litchfield – brittiskjudisk författare bakom skandalboken.

Nu har författaren David Litchfield släppt en biografi över Unity Mitford vid namnet ”Hitler’s Valkyrie” (Valkyrie var Unitys andranamn) med underrubriken ”The Uncensored Biography of Unity Mitford”. David Lichfeld kommer själv från den brittiska aristokratin och har judiskt påbrå.

Lichtfield tillhör den kategori av människor som tycker om snusk och har tidigare skrivit om den tyska familjen Thyssen och där intresserat sig för sexskandaler och påståenden om incestuösa kopplingar. Nu har turen kommit till Unity Mitford. Enligt ”uppgifter” som tycks vara till stor del både andrahands- och tredjehandsuppgifter har Lichtfield i sin skandalbok bland annat kommit fram till att Unity Mitford sysselsatte sig med ”naziorgier” samtidigt som Horst Wessel-Lied spelades. Blaskan Daily Mail, som har en förkärlek till att frossa i bisarra historier kring nationalsocialismen, skriver:

Sent en natt i förkrigstida München klättrade en ung engelsk kvinna, klädd i svart och åtföljd av sex SS-officerare i full uniform, de mörka trapporna till hennes lägenhet.

Väl inne tände hon två stora kyrkoljus på vardera sidan av hennes säng. Ljusen avslöjade enorma hakkorsbanderoller vid sänghuvudet och silverinramade porträtt av Adolf Hitler på sidoborden.

Efter att ha glidit ur hennes stövlar och militäraktiga handskar klev hon ur sin långa svarta kjol och tog på sig ett naziarmband som ögonbindel innan hon lade sig ner med benen isär på sängen.

En man binder hennes händer och fötter till sängens fyra hörn medan en annan, i vad som uppenbarligen var en familjeritual, skruvade upp skivgrammofonen och förde nålen till en skiva av Horst Wessel-Lied, den nazistiska nationalsången.

Detta var signalen för de andra officerarna att ta av sig sina stövlar, bälten och uniformer. Sedan, medan den bultande marschsången bröt tystnaden, löste de av varandra när de njöt av det helt och hållet villiga objektet för deras önskan.

Men det hela tar inte slut här. Enligt Daily Mail fick Hitler reda på orgien och ska i ett intimt samtal med Unity Mitford ha hällt upp ett glas champagne och frågat efter detaljer om händelsen. Enligt den brittiska blaskan ska Hitler ha varit ”fascinerad och även upphetsad – särskilt när hon uppgav att hon bara tänkte på honom under dessa akter”. Ännu mer skrattretande är att dessa orgier sedan fortsatte – ”på Hitlers order”.

”Hitler’s Valkyrie” – snart i en bokaffär nära dig?

Källa:
The English debutante who staged Nazi orgies as a gift of love to Hitler


  • Publicerad:
    2013-10-12 19:31