POLEN. En dom i den polska konstitutionsdomstolen har gjort att möjligheterna till abort har blivit ännu svårare i Polen. I kölvattnet av domslutet har liberaler demonstrerat, attackerat kyrkor och präster.

Skärmbild Twitter

Polens konstitutionsdomstol dömde i dagarna att det var olagligt med eugenisk abort. Barn som kommer födas med genetiska defekter har en rättighet till sitt liv ansåg domstolen. Abort i Polen är därför nu endast tillgängligt om moderns liv riskeras och om barnet är resultat av en våldtäkt eller ett incestuöst förhållande. Detta beslut kommer långsiktigt att skapa en större del av den polska befolkningen lider av genetiska defekter och kommer som i ett led ta ett större anspråk på de resurser som befolkningen producerar.

Beslutet som uppmuntrats av kyrkan går stick i stäv mot de liberala värderingarna som härskar i Europa. Vanligtvis skriker liberaler om vikten av människolivet men problematik har uppstått i den liberala ideologin då abort (dödande av människofoster) är en central del för att kunna upprätthålla ett hypersexualiserat liberalt samhälle där parrelationer får allt mer stå åt sidan för tillfälliga sexuella förbindelser. För att slippa föda barn som ofta är en konsekvens av de tillfälliga sexuella förbindelserna har därför en liberal abortlagstiftning varit tvungen att skapas för att inte skapa för många barn som växer upp i en sprucket förhållande där mamma och pappa inte bor med varandra. Människolivet har därför fått ta en underordnad position gentemot det hypersexualiserade liberala samhället.

Unga liberaler i Polen uppbackade med liberala organisationer i världen har därför inlett demonstrationer, främst i polska städer. Attacker mot kyrkor har förekommit, statyer har välts och blivit utsatta för skadegörelse. Fredliga men också aktioner med syftet att störa har utförts inuti i kyrkor under söndagsmässorna. Präster har blivit omringade av arga liberala folksamlingar som skriker till prästen att han inte har rätt att vara på gatan utan skall gå in i sin kyrka.

På Twitter har videos postats där liberaler står med knuten näve inuti en kyrka när de stör söndagsmässan. På de liberala demonstrationerna har det skrikits BLM-slagord och HBTQP-rörelsen har varit delaktig med att gå runt med prideflaggor på gatan när de stör trafiken.

Polska katoliker och nationella slår tillbaka

Då polisen inte har slagit ned med full kraft på liberalernas odemokratiska beteende har polacker med en vilja att försvara sig mot den liberala pöbeln visat upp en offervilja att försvara sina kyrkor. Ofta genom att smälla liberalerna på käften.

I den nedanstående filmen försvarar en katolsk grupp och fotbollshuliganer en katolsk kyrka i Warszawa. Polisen fick sedan skingra grupperna med pepparsprej.

I den nedanstående filmen är polska liberaler utklädda till personer ur den amerikanska TV-serien The Handmaid’s Tale, de och journalisterna blir utkastade från kyrkan när det försöker störa gudstjänsten. TV-serien försöker genom propaganda skapa fientlighet mot de som motsätter sig feminism och teologiskt styre.


  • Publicerad:
    2020-10-27 13:40