Samtidigt som den skånska polisen ägnar allt mer tid åt att ge politiskt korrekta förklaringar till det eskalerande våldet i Skåne, så fortsätter de grova sexövergreppen att bli allt fler och fler.

I den främlingstäta Malmöförorten Arlöv, har det under de senaste två dagarna begåtts två grova sexuella övergrepp, på värnlösa kvinnor.

På tisdagen lockades en liten sjuårig flicka in i en bil av en främmande man. Lockbetet var glass och att mannen sade sig behöva hjälp med att hitta en bortsprungen hundvalp. Väl i bilen utsattes flickan för övergrepp.

Natten mellan onsdagen och torsdagen våldtogs en 18-årig kvinna på en parkeringsplats, också det i det av mångkulturen berikade Arlöv. Fem okända ”unga män” övermannade den ensamma kvinnan som berusad var på väg hem från en fest. När polisen väl kommit till platsen hade kvinnan blivit ”utsatt för en fullbordad gruppvåldtäkt.”

Vi har på Nationell Motstånd tidigare lyft fram BRÅ-rapporten ”Brott bland svenskar och invandrare”. I denna rapport kan vi svart på vitt läsa vilken betydande roll främmande män spelar i den grövre brottsligheten. Fakta i denna rapport är så slående att till och med främlingen och folkpartisten Mauricio Rojas utbrister på DN-debatt 12/12 -05; ”Då finns det inga socioekonomiska eller andra faktorer som direkt har med situationen i Sverige att göra som kan förklara vissa nationaliteters kraftiga överrepresentation i vissa typer av brott…”


  • Publicerad:
    2006-08-10 00:00