DALARNA. Politiker och personal från Migrationsverket är uppenbarligen oroliga för att möta den politiska oppositionen i öppen debatt. Numera vaktas möten inför öppnandet av asylboenden i Dalarna av poliser som är där för att stoppa Svenska motståndsrörelsen.

Grangärde är en liten ort i Dalarna där det bor cirka 350 invånare. Som många andra orter i Dalarna kommer Grangärde inom kort att koloniseras av stora mängder flyktingar.

Det är ett hotell i Grangärde som kommer att inhysa upp till 83 asylsökare. Invandrarna kan komma redan i december och med anledning av det hölls ett informationsmöte tidigare under eftermiddagen idag.

På plats på mötet fanns poliser och ordningsvakter, vilkas uppgift var att neka medlemmar av Svenska motståndsrörelsen tillträde till mötet som skulle vara öppet för allmänheten! Detta erkänner polis och media öppet. Dalarnas Tidning skriver följande i slutet av deras artikel om mötet:

Den 14 oktober i år hölls ett informationsmöte för allmänheten i Sunnansjö, ställda inför det faktum att det gamla hälsohemmet Tallmogården skulle bli ett asylboende. Mötet infiltrerades av nazistiska Svenska motståndsrörelsen, vilket väckte stark avsky bland många boende på orten. För att undvika att något liknande inträffade på det öppna hus som hölls på Grangärde hotell fanns för säkerhets skull polis och säkerhetsvakter på plats.

Läs mer om lokalmedias lögner och hetskampanjen som uppstod efter mötet i Sunnansjö i artikeln DT lanserar lögnkampanj och blandar bort korten.

Nordfront har varit i kontakt med Pär Sjögren, Motståndsrörelsens chef i Dalarna, för att få en kommentar om det hela.

Vad tycker du om att polisen uttryckligen var på plats på mötet i Grangärde för att förhindra Motståndsrörelsen från att ”infiltrera” mötet?

— Jag finner det vara ganska lustigt då det möte dom menar att vi ”infiltrerat” var ett öppet möte dit allmänheten var inbjuden. Att media ännu en gång försöker svartmåla Motståndsrörelsen genom artiklar likt dessa betyder bara en sak, att dom är rädda och att dom vet att folk börjar se igenom deras lögner. Sedan kan man ju undra vad deras definition av ett ”öppet möte” är, som det låter på dom så vill dom endast ha dit folk som är ryggdunkare och lovprisar deras försök att förstöra Sverige genom massinvandring.

Om det i framtiden blir standard med polisnärvaro på asylmöten i Dalarna, innebär det att Motståndsrörelsen inte längre kommer besöka sådana möten?

— Vi kommer garanterat att besöka fler möten, oavsett om polisen är där eller ej. Vad ska polisen göra? Stoppa oss från att yttra vad vi tycker? Det skulle väl aldrig hända i demokratin Sverige?


  • Publicerad:
    2013-11-27 21:00