MÅNGKULTUREN. En 10-årig flicka blev överfallsvåldtagen i Malmö. Men brottet hade kunnat stoppas om Polisen i Norrland inte upprepade gånger släppt ut den multikriminella mannen på gatorna efter att han flera gånger gripits för liknande sexbrott.

En 30-årig man har gripits och häktats för våldtäkt mot en 10-årig flicka han träffat på utomhus i Malmö. Trots att Polisen i både Umeå och Skellefteå gripit mannen för liknande brott, släpptes han varje gång omedelbart loss igen på gatorna.

Barnvåldtäkten skedde på samma plats som en nyligen nedriven kyrka ligger på. Den misstänkte 30-åringen är tidigare dömd för flera brott, bland andra flera fall av misshandel mot en av mammorna till sina barn. Enligt uppgifter bor en av hans barnfamiljer i Umeå.

”Det är riktigt att han kallade henne hora, men man kan kalla sin fru ”min hora” på arabiska utan att det skulle vara något negativt”, har tingsrätten skrivit i sin dom.

Den misshandlade mamman som tingsrätten skriver om som ”hora” är etniskt svensk. Möjligen hade hon inte samma tolkning av begreppet när hon misshandlades. Även mannens andra kvinnor är svenskor.

På sociala medier är många arga och skyller brottet inte bara på mannen utan även på poliserna och de politiker som genom sitt agerande skapat brottets förutsättningar:

Polisen försöker tona ner händelsen, istället för berätta att en 10-årig flicka har blivit överfallsvåldtagen mitt på dagen i en jävla stad!! Detta jävla land brinner sakta åt helvete…

[…]

10-åriga flickor i Malmö kan inte ens gå och kasta sopor kl 17 åt sina föräldrar utan att bli våldtagna av *** och annat löske som springer löst pga sosseriet och moderat-liberal cuckpolitik.

Den häktade mannen är född 1988 och medborgare i Libyen, som efter en militär insats från bland andra Sverige numera styrs av al-Qaida, IS och Muslimska Brödraskapet.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.


  • Publicerad:
    2018-11-03 22:30