JUDISK CENSUR. Tyska polisen stormade ett bokförlag och beslagtog hela beståndet av Gerard Menuhins mest sålda bok. Nu går den åter att köpa.

Gerard Menuhin – förföljd och uppskattad judisk författare.

Det var den 19 januari i år som den tyska polisen stormade det lilla bokförlaget Verlag Der Schelm i Leipzig och konfiskerade hela beståndet av boken Säg sanningen och jaga djävulen på flykten (Wahrheit sagen – Teufel jagen) skriven av den judiske författaren Gerard Menuhin.

Vid tillslaget konfiskerade polisen även i vanlig ordning datorer och läsplattor. På grund av tillslaget gick boken då inte längre att köpa på tyska.

Förlaget var dock så pass förutseende att man hade placerat majoriteten av upplagan ”i ett annat land”. Eftersom distributionen nu har kommit igång igen går boken återigen att köpa, meddelar förlaget.

Bannlyst bok och krav på förbud
Menuhins bok som första gången kom ut 2015 och sedan dess tryckts i en ny tysk och två nya engelska upplagor är bannlyst av Amazon och den judiska lobby- och förtalsorganisationen ADL.

Judiska lobbygrupper i Tyskland vill att boken helt ska förbjudas.

Anledningen till hetsen mot boken är att Menuhin skriver sanningen om den globala judiska makten genom historien och om de båda världskrigen, inklusive lögnen om den så kallade förintelsen som fortfarande många västerlänningar tror ägde rum.

Menuhin beskriver också de verkliga förintelser som den judiska eliten orsakat och utfört på människor – främst vita – i Gulaglägren, i Ukraina och i Tyskland.

Boken har rönt mycket uppskattning på grund av att den fungerar som en lättanvänd handbok där historiska lögner motbevisas av fakta, varvat med Menuhins personliga observationer och reflektioner över den judiska elitens globala makt och förtyck.

Boken kan lagligt laddas ned gratis för spridning både på engelska och tyska.

Källa:
Verlag Der Schelm


  • Publicerad:
    2019-03-01 10:00