KULTURMARXISM. Nästa år kommer över 200 nya politiskt korrekta emojier att lanseras. Ikonerna ska främst normalisera rasblandade par men även könsdysforiker.

De nya ikonerna avbildar bland annat rasblandade par och könsdysforiker. Skärmbild: Twitter.

Under 2021 kommer en begränsad utgåva emojier med över 200 politiskt korrekta ikoner att lanseras av Unicode Consortium. Den ideella organisationen som styr vilka emojier som ska finnas på de flesta digitala plattformar ger nu ut Emoji 13.1.

På grund av corona-influensan uppgav organisationen först att nya emojier inte skulle komma förrän 2022. Man har dock ändrat sig och meddelat att det trots allt kommer att finnas en samling ikoner tillgängliga redan under nästa år.

De nya ikonerna är i linje med den rasblandningspropaganda som för närvarande genomsyrar det västerländska samhället, men även med vågen av könsdysfori, där ett ökande antal barn och unga på olika sätt påverkas att tvivla om vilket kön de tillhör.

Ikonerna föreställer främst par – heterosexuella par, lesbiska par och bögpar – där man nogsamt avbildat olika konstellationer när det gäller hudfärg.

Förutom de rasblandade paren, så kommer även emoji-alternativ för personer med skägg. Förutom män med skägg har det tagits fram ikoner som avbildar könsdysforiker – ”kvinna med skägg” och en så kallade ”könsneutral” person med skägg.


  • Publicerad:
    2020-09-24 13:00