PEDOFILI Fader filmade övergrepp på sin egen son av en präst. Fadern slog därefter ned prästen och visade övergreppet till polisen. Prästen är nu misstänkt för ofredande.

Den 9-årige pojken hade berättat för sina föräldrar att prästen Michael Coghill hade varit ute och joggat kring skolans busshållplats och tidigare antastat honom. Fadern valde då att filma den hållplats som hans 9-åriga son använde. Pappan såg då sin egen son bli antastad en gång till av prästen som precis var ute och joggade när skolbussen anlände till busshållplatsen. Pappan konfronterade direkt prästen med en slagserie vilket resulterade i att prästen kom ut ur konfrontationen med en fraktur på skallen och ett sprucket okben.

Efter att pappan visat inspelningen till polisen så har den 33-årige prästen Michael Coghill arresterats och misstänkts nu för sexuellt ofredande. Om fadern är misstänkt för något brott framgår inte enligt tidningen Daily Mail.

Kyrkan där Coghill arbetade har nu sparkat honom och föräldrar hyllar nu faderns agerande på Facebook där de tackar honom för att utmätt ”riktig rättvisa” och uppmärksammat samhället om Coghills pedofila förehavanden. Polisen i Oklahoma har gått ut med information på Twitter, där hyllar flera fadern och fördömer pedofilen.