STUDIO BOTHNIA. Med start klockan 22.00 23.00 kommer Studio Bothnia att direktsända en valvaka med anledning av det amerikanska presidentvalet. Gästar gör den nationelle opinionsbildaren Jonas De Geer.

Avsnittet sändes på Dlive, Youtube och VK.

Ikväll och inatt går amerikanerna till valurnorna för att välja vem som ska bli USA:s president under de kommande fyra åren. Den sittande presidenten, republikanen Donald Trump, ligger efter i opinionsundersökningarna. Men det gjorde han även under valet 2016 och lyckades likväl vinna över Hillary Clinton.

Samtidigt omgärdas Joe Biden av skandaler, kanske framförallt kring hans son Hunter Biden. Många menar att detta är det viktigaste amerikanska presidentvalet på decennier och att utgången kommer att avgöra vilken inriktning landet tar i framtiden.

Följ valet i natt tillsammans med Studio Bothnia. Gästar gör opinionsbildaren Jonas De Geer, känd bland annat från poddarna Mimers Brunn och Motströms.

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.


  • Publicerad:
    2020-11-03 17:30