MOTSTÅNDSRÖRELSEN. En grupp aktivister och medlemmar genomförde under dagen en kraftfull protestaktion mot perversionsfesten ”Roslagen Pride”. UPPDATERAD MED FILM!

Foto: Nordfront (gäller alla bilder i artikeln).

Nu i helgen hade turen åter kommit till Norrtälje att få ta del av det mångfacetterade spektakel som kallas för Pride-festival. I två dagar hoppas arrangörerna att man skall samlas under regnbågsfanan för att hålla partisamtal, workshops, framträdanden, barnaktiviteter [sic!] och andra jippon i syfte att flytta fram positionerna i fråga om vad som är normalt. Enligt arrangörerna ville man under årets upplaga fokusera speciellt på det stundande valet och det som idag kallas för mångfald.

Motståndsrörelsen har sedan länge genomskådat homolobbyns försök till att sexualisera våra barn och demoralisera den vita ungdomen. Därför valde en grupp medlemmar och aktivister i Näste 1 att genomföra en protestaktion mot ”Roslagen Pride”, för att upplysa folk om vad det egentligen innebär att stötta den typen av grupperingar.

Medlemmarna möttes upp strax utanför stadskärnan och begav sig sedan raskt ned till Societetsparken, där Pride-festen hade sin tillställning och paraden skulle utgå ifrån. När man anlände till platsen tog en skara sympatisörer tillfället i akt och tände flera gröna rökgranater som lade sig som en dimma över festivalområdet, samtidigt som ett flyglarm påkallade besökarnas uppmärksamhet. Samtidigt rullade aktivisterna upp en banderoll med texten ”Nordiska motståndsrörelsen – För kärnfamiljens skull”.

Med megafon höll man sedan ett kortare tal, där man tog upp det faktum att homolobbyn bidrar till ökat självskadebeteende hos unga, har pedofila kopplingar samt förespråkar bl.a. droger, våldssex och lagligt spridande av HIV.

Under talets gång gjorde den politiserade ordningsmakten ett tafatt försök att ställa sig i vägen för banderollen med ett av sina fordon och ställa sig på rad framför aktivisterna. Detta hindrade dock ingen av festivaldeltagarna från att ta del av det tydliga budskapet och man såg och hörde ett flertal glada tillrop från förbipasserande. Trots detta höll sig polisen förvånansvärt lugn och passiv.

När man avslutat talet och uppmanat deltagarna på festivalen att rannsaka sina ställningstaganden, samt att lägga sin röst på ett sunt och hållbart alternativ som värnar kärnfamiljen i det stundande valet, avslutade man sedan aktiviteten och begav sig åter mot bilarna.

Nordiska motståndsrörelsen kommer aldrig att acceptera att barn sexualiseras och utnyttjas i smutsiga politiska syften och vi kommer aktivt att motverka den typen av lobbyism som RFSL och liknande organisationer arbetar med.


  • Publicerad:
    2018-08-12 22:45