Som svar på omvärldens reaktioner mot Israels massaker i staden Qana uttalar sig det rabbinska rådet Yesha till försvar för attacken. Bland annat uppmanar man militären att lägga den kristna moralen bakom sig och att utrota sina fiender.

Till försvar för massakern av kvinnor och minst 37 barn i staden Qana säger det rabbinska rådet att ”enligt judisk lag så finns det inga oskyldiga i tid av krig,” rapporterar ynetnews.com. ”Alla diskussioner rörande den kristna moralen försvagar armén och nationen,” säger man vidare i uttalandet och enligt Jerusalem Post uppmanar rabbinerna militären att ”utrota fienden i norr och i söder.”

Å ena sidan snyftar judarna om den påstådda förintelsen, slår sig för bröstet som Mellanösterns enda demokrati och påpekar hur human och kärleksfull religion de har. Samtidigt bedriver de krig i strid med folkrätten, deras religiösa ledare uppmanar till förintelse och menar att det inte finns oskyldiga i judiska krig. Och som ursäkt för allt detta använder man sin blodtörstiga religion.

När tänker västerlandet vakna och se sanningen?


  • Publicerad:
    2006-08-01 00:00