RADIO KUNGÄLV. Ikväll är det Peters tur att grillas med frågor. Dessutom torgmötet, Ultima Thules spelning och mycket, mycket mer.

Ikväll blir det ett minst sagt fullspäckat program då Fredrik, Peter och Elin varit i farten under hela veckan.

Från kvällens program:

  • Dagliga aktiviteter under hela veckan. Elin har varit med alla dagar och berättar mer om det.
  • Torgmötet idag där Fredrik och Peter talade.
  • Spelningen igår med Ultima Thule och Njord där Fredrik och Peter var på plats.
  • Peter har varit på idrottsdebatt.
  • Sist men inte minst kvällens höjdpunkt: Heta stolen med Peter.

Lyssna live ikväll klockan 18:00 och diskutera gärna i Spreaker.

Listen to ”RK #16: Torgmötet, Thule och Heta stolen med Peter” on Spreaker.

Om Radio Kungälv

Radio Kungälv är ett lokal radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Programmet startades av Elin Reinhardt (programledare) samt Fredrik Vejdeland och Peter (producent). Alla tre medverkande är vana radiopratare som i vanliga fall återfinns i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill. För att spetsa till programmet finns numera också den förlorade Kungälvssonen Daniel Nordberg med som radiopratare.

Fredrik och Peter är förutom detta också kandidater för Nordiska motståndsrörelsen i kommunvalet i Kungälv. De som vill veta mer om Nordiska motståndsrörelsens representanter, valkampanjen och vad vi står bör definitivt lyssna på podden.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på radiokungalv@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2018-09-02 17:50