Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RK #23: Andra sidan älven

Av Redaktionen, 2018-10-28
redaktionen@nordfront.se

RADIO KUNGÄLV. Ikväll tar vi oss till ”fel sida älven”, alltså Ale. Vi talar med en aktivist på orten och avslöjar vilka som häktats för den gruppvåldtäkt som skedde nyligen. Vad händer i Ale och hur gör vi Ale great again?

En grov våldtäkt med fyra misstänkta gärningsmän har ägt rum i Ale. Detta blev till en notis i mainstream-media, men vi tyckte händelsen hade mer nyhetsvärde än så och har därför grävt fram vilka som sitter häktade. Två bröder tycks ha varit drivande och de heter inte Kalle och Nils.

När vi ändå är inne på Ale så har vi med oss aktivisten Marcus Kultti från Ale som berättar om Ales storhetstid och vad som händer där nu.

Kultti kommer dessutom att tala om de torgmöten som hölls i Norge i går.

Och Daniel fortsätter att förtälja Kungälvs storslagna historia.har varit på vikingamarknad i Kungälv och Daniel fortsätter att förtälja Kungälvs storslagna historia. Denna gång beger vi oss till gamla Lödöse, som också är på andra sidan älven.

Listen to ”RK #23: Andra sidan älven” on Spreaker.

Om Radio Kungälv

Radio Kungälv är ett lokalt radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Programmet drivs av Elin Reinhardt (programledare), Fredrik Vejdeland, Daniel Nordberg samt Peter (producent). Elin, Fredrik och Peter återfinns även i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på radiokungalv@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2018-10-28 18:00