RADIO LUDVIKA. Ikväll klockan 21:00 kommer Motståndsrörelsens Pär Öberg att medverka i Radio Ludvika där han bland annat kommer att intervjuas. Passa på och ställ frågor!

Valet närmar sig med stormsteg och det är inte många veckor kvar innan Ludvikas framtid kommer att avgöras när Ludvikaborna har lagt sin röst på det parti som de tror kan lösa problemen i kommunen.

Då Ludvika är en av tre kommuner där Nordiska motståndsrörelsen ställer upp i val så kommer samtliga åtta valkandidater från organisationen som är boendes i kommunen att medverka i Radio Ludvika för att berätta mer om sig själva och för att svara svara på frågor.

Ikväll klockan 21:00 är det dags för Pär Öberg, chef över Nordiska motståndsrörelsens parlamentariska gren, att medverka i programmet för att svara på frågor. Vi i Radio Ludvika tänkte ni läsare/lyssnare nu har möjligheten att ställa frågor till Öberg som han kommer att svara på ikväll.

Passa på att skriva ner era frågor i kommentarsfältet här nedanför och beroende på hur många frågor det kommer in så kommer vi att välja ut några till kvällens avsnitt.

Missa inte Radio Ludvika ikväll klockan 21:00!


  • Publicerad:
    2018-08-18 10:05