RADIO NORDFRONT. På torsdag kommer Radio Nordfront att intervjua Shahrokh Razavi som länge varit organisatör inom fackliga organisationer.

offc
Nu på torsdag kommer Radio Nordfront att intervjua Shahrokh Razavi, en aktivist med mångårig erfarenhet av facklig organisering.

Razavi har persisk härkomst och är född i Iran och är sympatiskt inställd till Nordiska motståndsrörelsen och organisationens kamp.

2014 skrev han bland annat följande, i en kommentar på Nordfront:

Själv är jag född i Iran, med persisk härkomst och inte nationalsocialist. Men jag förstår nationalsocialisternas, och många svenskars oro för sitt folk och sitt land, när jag ser på den ansvarslösa och MISSLYCKADE ”invandringspolitiken”.

Jag tycker som många andra människor med sunt förnuft, att det är inget annat än fel att ge bort sina hungriga barns måltid, till grannens barn, bara för att i bästa fall få ”äran” att nämnas som humanist.

Jag tycker också att statens argument om det påstådda akuta behovet av den okontrollerade pågående s.k. ”arbetskraftsinvandringen” låter mäkta skumt. Speciellt med tanke på stora antalet arbetslösa och bostadslösa infödda medborgare som söker arbete och aldrig får ens ett avslagsbrev om de sökta arbeten m.m.

Jag som en frihetlig fackföreningsman, har alltid förespråkat och kämpat för människornas yttrandefrihet, frihet att organisera sig politiskt och fackligt m.m. (googla på Shahrokh Razavi) som en inneboende mänsklig rättighet, och under mina 57 år, ALLTID kämpat för ÄKTA demokrati, med mitt blod och liv som insats.

Som bevis kan jag åberopa att jag därför inte äger annat än massa skulder (jag röker inte, drycker inte alkohol, har inte råd att åka på semester sedan flera år tillbaka, och självklart spelar jag inte bort pengar, då jag inte äger några) i motsats till LO-pamparnas tjocka bankkonto, herrgårdar m.m.

Nu när jag från mycket nära håll, har en längre tid skådat fascismens krypande attacker, i en tid som USA, med Israelisk styrning förintar land efter land, folk efter folk, i ”demokratins” namn, när s.k. ”svenska vänstern” under röd, svart och svartröda fanor, i ”socialismens namn” begår sina fascistiska handlingar, med statens tysta bejakande, påminns jag av vargen utklädd till rödluvans mormor, i väntan på ett bra tillfälle för att sluka henne, känner jag att jag måste resa mig igen, för att försöka väcka alla fredens män och kvinnor för att rädda demokratin.

Under sin tid i syndikalisterna var han mycket aktiv och ledde bland annat en taxistrejk. Numera är han organisatör för Oberoende Fria Fackföreningars Centralorganisation, O.F.F.C.

Han är en expert på arbetsrätt och andra fackliga frågor.

E-posta frågor till radio@nordfront.se eller skriv en kommentar nedan.


  • Publicerad:
    2015-10-19 23:20