RADIO NORDFRONT. Under morgondagen kommer Jonas De Geer att gästa Radio Nordfront. Nu har ni lyssnare chansen att ställa frågor.

Jonas De Geer.

Jonas De Geer.

Under morgondagen kommer Radio Nordfront att intervjua Jonas De Geer, en känd nationell radiopratare, författare och debattör.

Intervjun kommer att genomföras i morgon kväll och nu har alltså ni lyssnare möjlighet att ställa frågor till honom. Bra frågor som inkommer kan komma att ställas under inspelningen.

Debatt från år 2000 mellan Jonas De Geer, då chefredaktör på samtidsmagasinet Salt, och Timbros Carl Rudbeck.

Politiskt korrekta Wikipedia beskriver De Geer på följande vis:

Carl Jonas Gerhard De Geer, född 7 augusti 1971 i Stockholm, är en svensk friherre, journalist, författare, publicist och nationalistisk debattör. Jonas De Geer är son till professor Hans De Geer vid Handelshögskolan i Stockholm. De Geer är katolik och är anhängare av den starkt traditionella katolska rörelsen SSPX, och medverkade med etablerandet av sällskapet i Sverige. De Geer är bosatt på Orkneyöarna.

Jonas De Geer studerade vid Stockholms universitet och arbetade sedan som frilansjournalist. Tillsammans med Per-Olof Bolander grundade han Samtidsmagasinet Salt.

Som skribent medverkade De Geer på 1990-talet i Svarta Fanor, senare i Tidskrift för Folkets Rättigheter, Nonkonform, Folkets Nyheter och Nordisk Frihet. Han har bland annat talat vid Salemmarschen och har tidigare varit presstalesman för Nationaldemokraterna. Den 29 augusti 2011 blev han medlem av nazistiska Svenskarnas parti. Sedan januari 2014 driver De Geer podcasten och nätmagasinet Veckans Motgift tillsammans med Magnus Söderman och Dan Eriksson.

För att ställa en fråga posta en kommentar nedanför eller e-post till radio@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2016-06-15 15:46