Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Radio Regeringen – #101 Presskonferensen, nödvärn och SÄPO

Av Redaktionen, 2018-02-02
redaktionen@nordfront.se

RADIO. Med start klockan 19:00 avhandlas både nyheter och intressanta diskussioner!

Ikväll diskuterade damerna i Radio Regeringen den senaste tidens händelser och nyheter. Dessutom väntade, i vanlig ordning, ett intressant diskussionsämne, där lyssnarna uppmanades ringa in till programmet och dela med sig av egna erfarenheter och tankar.

 

Presskonferensen
I söndags offentliggjordes viktiga och i många fall unika nyheter och strategier av Nordiska motståndsrörelsens ledning under en presskonferens. Damerna gick igenom vad som sades under presskonferensen och analyserade det hela.

 

Diskussion
På grund av den senaste tidens händelser var kvällens diskussionsämne ”nödvärn”. Vad gäller vid nödvärn? Har du egna erfarenheter av nödvärn?

Norrlänningen Johan ringde in och pratade om nödvärn. Han har själv inte behövt använda sig av nödvärn, men sade sig vara redo att ingripa om exempelvis en tjej far illa. Han sade att om man inte hade ingripit skulle man ha fått ett mycket dåligt samvete.

 

SÄPO
Damerna går igenom ett antal länkar och artiklar som rör såväl Dan Eliasson och hans efterträdare som vad som gäller när SÄPO kontaktar dig.

 

Ett litet urval av de ämnen som kommer att diskuteras:

 • PresskonferensenUnder söndagen höll Nordiska motståndsrörelsen en presskonferens, där man bland annat avslöjade nyheter rörande Almedalen, första maj och valrörelsen.
 • Diskussion – Kvällens diskussionsämne är ”nödvärn”.  Delta i diskussionerna via telefon på nummer: 02-1495-1488.
 • SÄPOPolisen rekryterar informatörer i subversivt syfte gentemot Nordiska motståndsrörelsen och andra nationalistiska projekt – bli inte en tjallare som förråder dina kamrater.

Och mycket mer!

Vill du delta i diskussionerna? Ring 02-1495-1488.

Lyssna i efterhand:

Listen to ”Radio Regeringen – #101 Presskonferensen, nödvärn och SÄPO” on Spreaker.

 

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet! Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen.

 • MakerSupport: NYTT! Stöd oss via MakerSupport (en tjänst som fungerar ungefär som Hatreon). Då Hatreon för närvarande har en del problem rekommenderas de som vill stödja Radio Regeringen att testa MakerSupport. Klicka här för att komma till Radio Regeringens sida. Du kan välja att lämna månadsdonationer eller engångsdonationer!
 • Hatreon: https://hatreon.net/radioregeringen/ Enligt uppgift måste man ta bort ”zip code” när man genom Hatreon ska göra en ”pledge” till radion, annars så fungerar det inte. För närvarande har tjänsten problem och fungerar inte!
 • Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
 • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
  Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Maila Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Rebecca.


 • Publicerad:
  2018-02-02 12:00