Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Radio Regeringen – #102 “Mer än ord” (med Robin Boström), vedspisupproret och diskussion

Av Redaktionen, 2018-02-09
redaktionen@nordfront.se

RADIO. Intervju med Robin Boström!

Ikväll pratade Radio Regeringen om en rad olika ämnen. Bland annat diskuterade man den senaste Nordfront Radio-satsningen ”Mer än ord”, där Robin Boström även deltog för en intervju.

”Mer än ord”
I söndags släpptes pilotavsnittet av aktivistpodden Mer än ord. Podden leds av Robin Boström och med i första avsnittet var Simon EngelinOscar BergströmTobias Malvå och Niklas Yngwe. Podden har kommenterats av Nordfront Radios chef Fredrik Vejdeland här.

 

Vedspisupproret
Elin och Rebecca pratade om det kreativa vedspisupproret som kommit till efter att EU och Boverket påbörjat kampen om att försöka begränsa befolkningen när det gäller vedeldning.

Tord Oredsson ringde in och diskuterade vedspisar. Att steka ägg på en vedspis är helt annorlunda än att göra det på en vanlig spis, menar han. Tord berättade också om hur han nu börjat göra eget smör och hur han skäms över att han inte testat detta tidigare.

 

Diskussion
Kvällens diskussionsämne löd: ”Spara pengar för att missgynna systemet”. Vad som efterlystes var en diskussion kring vad varje enskild person kan göra, på laglig väg, för att minimera sina utgifter i syfte att missgynna systemet. Det kan handla om matlagning, energiförbrukning, kunskaper inom vissa områden som missgynnar systemet osv. Många deltog i chatten och tyckte till.

 

Ett litet urval av de ämnen som kommer att diskuteras:

 • Mer än ordElin och Rebecca intervjuar Robin Boström.
 • Vedspisupproret – Vedspisupproret eldar på med humor. Nu postar medlemmar vedträn till både bostadsministern och Boverkets generaldirektör. På varje vedträ plitas en uppmaning att skrota de nya vedspisreglerna.
 • Diskussion – ”Spara pengar för att missgynna systemet”

Och mycket mer!

Vill du delta i diskussionerna? Ring 02-1495-1488.

Lyssna i efterhand:
Listen to ”Radio Regeringen – #102 ”Mer än ord” (med Robin Boström), vedspisupproret och diskussion” on Spreaker.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet! Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen.

 • MakerSupport: NYTT! Stöd oss via MakerSupport (en tjänst som fungerar ungefär som Hatreon). Då Hatreon för närvarande har en del problem rekommenderas de som vill stödja Radio Regeringen att testa MakerSupport. Klicka här för att komma till Radio Regeringens sida. Du kan välja att lämna månadsdonationer eller engångsdonationer!
 • Hatreon: https://hatreon.net/radioregeringen/ Enligt uppgift måste man ta bort ”zip code” när man genom Hatreon ska göra en ”pledge” till radion, annars så fungerar det inte. För närvarande har tjänsten problem och fungerar inte!
 • Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
 • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
  Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Maila Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Rebecca.


 • Publicerad:
  2018-02-09 10:00