Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Radio Regeringen #147: Aktivistdagarna, hälsa och vintermys

Av Radio Regeringen, 2019-02-01
radioregeringen@nordiskradio.se

RADIO REGERINGEN. Live klockan 20.00: Det diskuteras kring aktivistdagarna och de nyheter som kommit under folkkonferensen samt prat om hälsa och vintermys.

Damerna låter hälsa välkomna till avsnitt hundrafyrtiosju. Denna fredagen 1 februari ska damerna prata kring Aktivistdagarna 2019 och kring de spännande nyheterna och informationen som meddelades på folkkonferensen som sändes live i NTV. Noora var på plats och kommer därmed även kunna berätta lite kring hennes upplevelse av evenemanget.

Nästa diskussionsämne som kommer vara hälsa. Hur tänker damerna kring hälsa och då inte enbart just hälsa i form av träning och kost, utan även andra saker som har en inverkan på vårat mående. Vi påverkas av vår omgivning och ibland kanske det är lätt att glömma bort de mest vardagliga saker som vi har omkring oss.

Det blir även lite prat kring vinter och det positiva med den årstid vi befinner oss i, lite vintermys snack helt enkelt!

Vidare kommer det även att delas ut flera fanfarer under programmet och sist men inte minst de stående inslagen, veckans aktivism och hávamál.

Dessutom en hemlig gäst!

Så gör er beredda, för kl 20.00 kör damerna igång och inviger helgen med nationalsocialistiskt fredagsmys. Logga gärna in er på spreaker och häng med i chatten under programmets gång.

Tyvärr hann damerna inte gå igenom ämnena hälsa och vintermys så det kommer tas upp i nästa program istället!

Har du något att dela med dig av till damerna? Har du önskelåtar? Maila in dina dem till radioregeringen@nordfront.se eller var delaktiga i live-chatten på spreaker.

Listen to ”Radio Regeringen #147: Aktivistdagarna, hälsa och vintermys” on Spreaker.

Stöd Radio Regeringen:
Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!

 • Stöd Radio Regeringen genom att donera Bitcoins:
  Förkrav: Mobilt bankid, Swish
  Börja med att surfa in på: https://bt.cx/sv/express/
  1. Välj Bitcoin.
  2. Fyll i den summa i SEK du vill donera, så får du ett ungefärligt belopp i BTC i rutan under.
  3. Bitcoinadressen som köpet ska utbetalas till. Här fyller du i Radio Regeringens bitcoin-adress: 1NA9NmhDRQdsfPHRwxQgFgvGgvhxPbKr3
  4. Ange din e-postadress, för kvitto av köpet.
  5. Ange ditt personnummer.
  6. Ange ditt mobilnummer, måste vara samma nummer som du har registrerat på Swish.
  7. Fyll i resterande personuppgifter.
  8. Maila till radioregeringen@nordfront.se och skriv vilket namn vi ska tacka i radion.
 • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
  Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Kontakta Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se
Radio Regeringens telefonummer: 02 1495 1488
Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin, Tess & Noora.


 • Publicerad:
  2019-02-01 20:00