FOLKMORDET. Svenska ungdomar utsätts i allt högre grad för brutala förnedringsrån där de även hånas för sin etnicitet. En svensk 18-åring överfölls av två rånare som grovt misshandlade honom samt urinerade på honom och tvingade honom att klä av sig naken medan de filmade övergreppet. Filmen spreds sedan på Snapchat.

Två rasfrämlingar förnedringsrånade och misshandlade en svensk ung man och spred därefter en film av övergreppen på Snapchat.

Det svenskfientliga övergreppet skedde i Stockholm där Peter, 18 år, som just stigit av tunnelbanan och nästan var framme vid sin bostad i Björkhagen attackerades av de båda rasfrämlingarna.

De båda gärningsmännen hotade med att de hade pistol och kniv. De tvingade 18-åringen till en bankomat och sedan att köpa mat åt dem på McDonalds.

Därefter tvingades tonåringen med på en buss till Farsta där försök att hämta ut pengar misslyckades. Då tog de båda rasfrämlingarna med sig honom till en kyrka där misshandel inleddes med slag och sparkar.

— Sedan väljer person två att ta fram sitt könsorgan och bokstavligen urinerar på mig och han tar även upp sin telefon och börjar filma det. Person ett skriker öppna din mun och när jag vägrar göra det så sparkar han mig allt vad han har i bakhuvudet, så jag gör det och får lite i munnen, har Peter uppgett i förhör.

— De garvar och säger jävla vidriga svenne, din horunge.

Peter tvingades ta av sina kläder innan rånarna tröttnade och lämnade platsen. Händelsen filmades av de svenskfientliga gärningsmännen, som lade upp filmen på Snapchat där den fått stor spridning.

Genom att Peter kunde lämna ett signalement på de båda mörkhyade förövarna kunde polisen inom en vecka gripa två 16-åringar. Det har hållits rättegång och domen kommer att meddelas den 18 februari.

Den ena av de båda misstänkta åtalades även för tre andra rån mot ungdomar.

Källa:
Urinerade tonåring i munnen vid kyrka: ”Jävla vidriga svenne, din horunge”


  • Publicerad:
    2020-02-10 11:55