MÅNGKULTUR. Två män av utländsk härkomst har dömts till 20 och sex års fängelse för att ha våldtagit en brittisk kvinna i 20-årsåldern i hennes eget hem framför sin pappa.

Våldtäktsmannen Aquib Ahmed.

Enligt brittisk media ska 18-årige Aquib Ahmed och en 16-årig pojke ha brutit sig in i ett hus i Fir Vale-området i Sheffield på jakt efter narkotika i mars förra året. När gärningsmännen hade tagit sig in i huset ska de ha hotat en man och hans dotter som bodde i huset med pistol. De ska därefter ha lämnat huset när det visade sig att det inte fanns någon narkotika i byggnaden.

Mardrömmen för familjen stannade dock inte där då förövarna kom tillbaka till huset tre dagar senare för att utsätta den unga kvinnan för ett motbjudande sexuellt angrepp, framför hennes pappa.

— De kom tillbaka till huset, bara för sin egen sexuella tillfredsställelse, där de hotade mannen och dottern med pistol och därefter turades om att våldta den unga kvinnan flera gånger, sa polismannen David Devey i rätten.

Efter den brutala våldtäkten sa Ahmed till mannen och dottern att han skulle döda dem om de anmälde vad som hade hänt till polisen.

Ahmed, som inte visade någon som helst ånger i rätten, dömdes till 20 års fängelse medan den 16 år gamle förövaren dömdes till sex års fängelse.

Källa:
Utlendinger voldtok kvinne foran hennes far


  • Publicerad:
    2018-02-05 14:40