MÅNGKULTUREN. Kvinnan och ”flyktingen” från Albanien, Eltiona Skana, mördade i mars den Vita sjuåriga Emily Jones på en lekplats.

Skolfoto av Emily Jones. Foto: Greater Manchester police.

En 30-årig albansk kvinna som ”flytt” från Albanien till Storbritannien, mördade på mors dag den 22 mars i år den sjuåriga Vita engelska flickan Emily Jones framför ögonen på hennes far Mark Jones.

Emily åkte på en sparkcykel på en lekplats vid Queen’s Park i Bolton. När hon passerade en bänk på vilken albanskan satt, blev hon plötsligt attackerad av en kvinna som högg henne i halsen med en kniv, varpå hon kort efter på Salford Royal Hospital dog under hemska plågor och dödsångest.

Eltion Skana greps och förklarades psykiskt sjuk. Men inga bilder eller någon bakgrundsinformation om henne har ansetts lämplig att lämna ut.

Som vanligt i press som är etablerad i Europa, har man noga hållit den kriminella rasfrämlingens identitet skyddad. Det enda som Manchesters polis lät meddela, var att den misstänkta kvinnan ”tidigare bodde på Turnstone Road i Bolton”. Numera skriver lokalpress att hon bott eller varit skriven på Ernest Street.

Sent omsider uppgavs det att mörderskan var albanskan Eltion Skana som utan att någonsin tidigare ha träffat familjen Jones, anföll Emily på hennes sparkcykel.

Några massmedier rapporterade att ingen av Emilys familjemedlemmar var närvarande i domstolen vid de första förhandlingarna i maj, andra att pappa Mark var närvarande.

Mörderskan deltog på distans via videolänk från en högriskfacilitet för psykiskt sjuka, Ramptonsjukhuset i Nottinghamshire, där hon har suttit sedan hon greps.

Rättsläkaren Alan Walsh sade under förhandlingarna att mordet på Emily Jones var bland det värsta i hans 20 år yrkesverksamma tid som rättsläkare.

— Jag vill säga att jag verkligen har berörts av de fotografier av Emily som har skickats till mig. Jag sänder mina hjärtliga kondoleanser till Emilys familj och vänner, men särskilt till hennes föräldrar, som var närvarande i parken och hennes far, som var i närheten. Under mina 20 år som rättsläkare detta är en av de mest tragiska dödsfall som jag har behandlat och förlusten av en vacker, oskyldig, livlig, intelligent och härlig sjuåring under dessa omständigheter är en ofattbar tragedi, sade Walsh.

Mordrättegången börjar idag
Idag påbörjas rättegången mot Eltion Skana, i ett fall som de folkfientliga medierna har varit häpnadsväckande tystlåtna om, särskilt satt i relation till fall där offren är rasfrämlingar, som afrikanskan Bryonna Taylor och den mångfaldigt kriminelle afrikanen George Floyd.

Även denna gång ”närvarar” mörderskan via videolänk från sjukhuset där hon sitter häktad. Om det beror på så kallade coronaomständigheter eller om det beror på säkerhetsfrågor, rapporteras inte; men både åklagarsidan och försvarsadvokaterna är överens om upplägget med distansrättegång.

Skana erkänner nu mord på Emily Jones, vilket hon inte gjort tidigare. Så sent som i början av november hade hon bara erkänt ”dråp”.

Likt afrikanen Abraham Ukbagabir som knivmördade Carola Herlin och hennes son Emil Herlin på Ikea 2015 för att ”de såg svenska ut”, mördade Eltion Skana den lilla flickan för att hon var Vit och såg kristen ut. Skana som är muslim följde själv sharialagarna och hade sin slöja på huvudet.

Att Eltion Skana nyligen har erkänt att hon har begått mord, gissar en tipsare till Nordfront kan betyda att hennes advokater har ordnat så att de ska kunna åberopa att hon led av en tillfällig psykisk sjukdom, så att hon slipper bli dömd till ett livstids fängelsestraff. Med bara lite ”tur” eller annan form av ”högre makt”, skulle Skana kunna komma ut som en friskförklarad kvinna om några få år, gissar Nordfronts tipsare.

Upprörda Vita människor runt om i Europa har krävt att mer information om mörderskan ska offentliggöras; det har till och med utfästs en belöning på 2 000 pund för att sådan information ska kunna bli allmänt känd. Ett ögonvittne hävdade att polis och media till och med hade försökt dölja den chockerande händelsen på själva mordplatsen.

Tjeckiska Vox Populi skriver att den massmediala hanteringen av mordet på Emily Jones stinker av en samordnad antivit agenda.

I hur många andra liknande fall runt om i världen där ett helt oskyldigt offer har mördats undanhålls inte den skyldiges identitet noggrant? På vilket sätt var en svart återfallsförbrytare [George Floyd] bättre, och hans liv mer värdefullt, än den här lilla flickans liv som släcktes..? Den lilla Emilys liv, vars mord på henne inte fick folkmassor att storma ut på gatorna? Eller spelar hennes liv ingen roll bara för att hon är Vit?


  • Publicerad:
    2020-11-23 08:07