REPRESSION. Den amerikanska alternativmedian Red Ice stängs av från ännu en betalningslösning. Leverantören av tjänsten hade läst ”negativa artiklar” om Red Ice. 

Skärmbild: Redice.tv

Red Ice stängs ännu en gång av från sin betalningslösning. Leverantören av betalningstjänsten motiverar beslutet med att man läst ”flera artiklar på internet med negativa nyheter” om Red Ice.

Det är den fjärde betalningslösningen som Red Ice började använda 2020. Under det gångna året blev man censurerade av tre andra företag och nu i början av detta året blev de utkastade från en fjärde tjänst.

Henrik Palmgren från Red Ice kommenterar att företagets beslut sannolikt beror på påtryckning från inflytelserika judisk makt-organisationer.

En mäktig aktivistgrupp – mest sannolikt SPLC eller ADL kontaktar varje företag eller bank som vi använder oss av och hotar dem med negativ press. De här grupperna har direkt tillgång till etablissemangsmedierna och de inkluderar falsk information om oss som är full av lögner, påhopp och förtal för att skrämma företagen att kasta ut oss”, skriver Palmgren och tillägger:

Det här är en mycket skadlig inblandning och en dag kommer den här aktivistgruppen att stämmas på allt de har”.


  • Publicerad:
    2021-01-12 22:35