ÅSIKTSBROTT. Red Ice TV tittar närmare på de senaste händelerna där europeiska kvinnor har blivit censurerade och angripna av systemet på grund av deras åsikter.

Europeiska kvinnor med kritiska röster är under angrepp i den västerländska ”liberala demokratin”. Lana Lokteff från Red Ice TV undersöker några av de senaste händelserna där kvinnor blivit censurerade, undertryckta och till och med fängslade för sina åsikter.

Bland andra nämns 88-åriga Ursula Haverbeck-Wetzel, som är en tysk kvinna som är känd för att ha vägrat acceptera Tysklands åsiktslagar.

I oktober förra året dömdes hon till sex månaders fängelse efter att hon i TV ifrågasatte den så kallade Förintelsen, där det påstås att sex miljoner judar systematiskt ska ha gasats ihjäl av Tysklands nationalsocialistiska regim. Bland annat sa Haverbeck att ”förintelsen” är ”den största och mest långlivade lögnen i historien”. Detta var Haverbecks åttonde dom gällande ”förintelseförnekelse”.

Red Ice TV är en alternativ TV-och radiokanal som täcker politiska och sociala händelser ur ett pro-europeiskt perspektiv.

Se klippet nedanför:

Källa:
Red Ice: Reportasje om kvinnelige tankekriminelle


  • Publicerad:
    2018-04-02 08:45