MASSINVANDRINGEN. Regeringen har offentliggjort en promemoria där man föreslår att massinvandringen åter igen ska ökas. Enligt förslaget ska det bli enklare för alla världens medborgare att forsa in i landet, bland annat ”HBTQ-flyktingar”. 

Genrebild.

Regeringen har offentliggjort en promemoria, där man föreslår att man ska upplösa de tidigare ”åtstramningarna” av invandringen till Sverige. Man vill istället ha en ökad massinvandring.

Man vill exempelvis göra det enklare för vissa grupper att få permanenta uppehållstillstånd istället för tillfälliga sådana. Om en invandrare har en tidigare sambo, make eller maka i hemlandet, innebär det att de kan ta hit den personen. Då skulle de båda få ett permanent uppehållstillstånd.

Man vill också göra det enklare för ”HBTQ-flyktingar”, det är sådana som kan ha flytt för att ”kärleken var förbjuden”, som Annika Hirvonen (MP) uttrycker det. Hon berättar vidare för Sveriges Radio att förslaget även kommer att innefatta folk som inte varit sambos eller gifta, utan bara har haft ”ett förhållande”.

Som Nordfront tidigare i veckan skrev om, är detta en personlig fråga för Hirvonen. Förutom att hon ihärdigt propagerar för en ökad massinvandring, bor hon också tillsammans med en så kallad ”ensamkommande”, afghansk man.

En annan del av förslaget är att illegala invandrare, som alltså saknar skäl att vara i landet, kan få uppehållstillstånd om de bott i landet ett tag och ”omständigheterna är särskilt ömmande”.

Förslaget har nu skickats ut på remiss, och om förslaget går igenom kommer det att verkställas den 20 juli.


  • Publicerad:
    2020-12-05 14:00