Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Regeringen “lovebombades” i kampanj mot så kallade hatbrott

Av Redaktionen, 2016-03-21
redaktionen@nordfront.se

INRIKES. FN-förbundet har under ett antal veckor drivit en brevkampanj mot vad man kallar för hatbrott. Nu har breven sammanställts och lämnats över till regeringen.

Foto: Svenska FN-förbundet.

Alice Bah Kuhnke, med den orwellska befattningen demokratiminister. Foto: Svenska FN-förbundet.

FN-förbundet har under fem veckor drivit webbkampanjen Lovebomb där man kunnat skriva brev ställt till statsminister Stefan Löfven, kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke, utrikesminister Margot Wallström och inrikesminister Anders Ygeman. Tanken bakom kampanjen är att belysa så kallade hatbrott.

Under måndagen mottog demokratiminister Alice Bah Kuhnke de sammanställda breven som uppges ha undertecknats av folk över hela landet.

— Rasismen bryter ner och förstör samtidigt som den skapar en grogrund för hatbrott. Var inte rädda att höja era röster. Vi är viktiga, vi som står upp och för alla människors rättigheter och lika värde. Rasismen ska inte ha någon plats i vårt land, menade Kuhnke.

Svenska FN-förbundet är en blufforganisation med falsk varudeklaration. Det handlar om en fristående organisation som inte har någon formell koppling till FN över huvud taget. Hur många som verkligen deltagit i kampanjen framgår inte heller.

Källa:
Regeringen lovebombades mot hatbrott


  • Publicerad:
    2016-03-21 20:55