AVSLÖJANDE. Nordfront kan idag avslöja att Revolutionära fronten planerade att angripa Motståndsrörelsens demonstration i Bollnäs 2012.

Bollnäs

Idag kan Nordfront avslöja nya uppgifter om Revolutionära fronten, RF, tack vare att vi kommit över nya chattloggar som tillkommit till den gamla förundersökningen till den pågående rättegången mot sex RF-medlemmar.

Nordfront kommer förmodligen publicera mer information från de nya chattloggarna men kan idag börja med att meddela att Revolutionära fronten planerade att attackera Motståndsrörelsens stora demonstration i Bollnäs 2012.

Det är i en chattkonversation från den 11 augusti 2012 som Linus Soinjoki Wallin informeras av någon som bara kallar sig Rasmus om att några inom RF börjat planera en attack mot Motståndsrörelsens demonstration i Bollnäs som skulle hållas två veckor senare.

Plan

Rasmus och Soinjoki Wallin diskuterar sedan om ”dk”, ett smeknamn för AFA, skulle blandas in i attacken eller inte. De konstaterar att de måste vara många för att attackera Motståndsrörelsen trots att de underskattade deltagarantalet i demonstrationen till 20-50 personer (i slutänden slöt runt 100 nationella upp i demonstrationen).

50 smr

Soinjoki Wallin beklagar sig över att RF inte kan dra ihop så många bra medlemmar i Stockholm. ”Det är ett stort jävla problem”, skriver han. Därför kom Soinjoki Wallin och Rasmus fram till att både RF i Stockholm och Göteborg skulle ta med sina provmedlemmar på den planerade attacken.

för få i rf stockholm

Avslutningsvis säger vänsterextremisterna att attacken kan bli ”årets bästa grej”.

pepp

Någon attack i Bollnäs blev dock aldrig av.


  • Publicerad:
    2014-03-28 16:21