IDROTT. Det råder oacceptabla missförhållanden inom golfsporten i Sverige, rapporterar SVT. De flesta golfare är svenskar och äter svensk mat. Nu satsar Riksidrottsförbundet hårt på att konvergera golfsporten med vänsterextrem politik.

Bild: Pixabay

Extremister har konvergerat Riksidrottsförbundet, som nu tvingas driva mångkulturell politik istället för riktiga idrottsfrågor. Detta blir väldigt tydligt när Riksidrottsförbundet väljer att gå till attack mot golfare i Sverige, med argumentet att ”Många golfare i Sverige är svenskar”.

Riksidrottsförbundet får stöd av vänsterextrema SVT,  något som skedde i det i grunden partipolitiska SVT-inslaget ”Så ska golfen överleva – satsar på jämlikhet”.

— Alltså, golfen har ett problem, påstår Socialdemokratiska SVT:s reporter, när Riksidrottsförbundets ”expert” berättar att de flesta som spelar golf är svenska män.

— Det är inte vilka män som helst utan det är ganska hög ålder, medelåldersmän och också av svensk härkomst, säger Riksidrottsförbundets ”jämställdhetsansvarige” Jenny Svender.

”Vilket vidrigt och vinklat inslag i SVT-sport! Hjärntvätten accelererar”, skriver en medborgare på sociala medier.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter


  • Publicerad:
    2019-08-11 11:55