ANTIKOMMUNISM. En Nordfront-läsare i Karlstad råkade på väg hem från jobbet upptäcka att en lokal vandaliserats med anti-kommunistiska slagord. Det visade sig vara RKU:s tidigare hemliga lokal som vandaliserats.

Läsaren skriver:

RKU [Revolutionär Kommunistisk Ungdom, red. anm.] är i omgångar relativt aktiva i Karlstad, och jag och mina vänner har bara hört lösa rykten om vart de har sin lokal som de visar upp bilder inifrån på Facebook. Tydligen ligger den på Kvarnberget. Tror dessutom att de delar lokal med Kommunistiska Partiet. Det förklarar den stora mängden klistermärken och dylikt. I vilket fall har någon eller några nationellt sinnade personer lyckats hitta den, och har helt klart gjort det tydligt för omgivningen vilka som huserar där. Jag knäppte två kort som ni får använda fritt. Lokalen ligger på Älvdalsgatan 2, 65229 Karlstad, i hörnet mot gatan.

Bilder:

RKU1

Klicka för större bild.

RKU2

Klicka för större bild.

RKU verkar inte ha kommenterat händelsen som ska ha ägt rum för cirka två dagar sedan, men Nordfront-läsaren kikade in genom fönstret och menar att inredningen han såg överensstämmer med bilder RKU publicerat inifrån sin lokal tidigare. Tystnaden från RKU kan också vara ett tecken på att de inte vill dra uppmärksamhet till sin lokal och verksamheten som bedrivs där.


  • Publicerad:
    2016-06-18 16:10