RADIO NORDFRONT. Under kvällen sände Radio Nordfront direkt, medverkade gjorde även Tobias Lindberg från Informationskriget.se.

radionordfront_direktsant

Under kvällen sände Radio Nordfront en nyhetssändning i vilken de fasta medarbetarna Robin Palmblad, Pär Öberg, Mikael Karlsson och även Tobias Lindberg från Informationskriget.se medverkade.

Intervju med ”fel” Fredrik Vargas

På grund av ett ärligt misstag var det ett troll som också heter Fredrik Vargas, och inte ”rätt” Fredrik Vargas, en person knuten till Folkets Demonstration som nyligen uttalat sig fientligt mot nationalsocialismen, som kom att intervjuas under sändningen. 🙂

Rösten och sättet att resonera som troll-Fredrik Vargas hade var dock så pass likt den ”riktige” Fredrik Vargas att ett flertal personer som konverserat mycket med honom trodde att det var ”rätt” person som Radio Nordfront intervjuat.

Radio Nordfront erbjuder så klart även den andre Fredrik Vargas, som är kopplad till Folkets Demonstration, att medverka i nästa avsnitt av Radio Nordfront som sänds söndagen den 4 december klockan 20:00.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan vara med och chatta, samt att prenumerera både på Radio Nordfronts och Radio Regeringens Spreaker-kanaler.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT#10: Aktuella nyheter och intressanta ämnen” on Spreaker.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg och Martin Saxlind.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2016-11-27 18:00