Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#141: Segern i Göteborg och Svenska Akademiens svek mot kulturen SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2019-10-28
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Som utlovat sänder Radio Nordfront ikväll, då söndagens avsnitt fick ställas in. RN-panelen gästas av Robert Eklund och kommer att diskutera Göteborgsdomen och Svenska Akademiens fientliga agerande mot Nordfront.

RN DIREKT#141 kunde inte sändas under söndagen, då flertalet Radio Nordfront-medarbetare var upptagna på annat håll. Men som utlovat kommer avsnittet istället att sändas ikväll klockan 18:00.

Det blir ett lite kortare avsnitt som kommer att fokusera framförallt på två saker: De friande domarna i åsiktsrättegången i Göteborg, samt Svenska Akademiens troliga bluff mot Nordfront, där de kräver att webbtidningen slutar citera Havamal och diverse äldre nationellt lagda författare som Esias Tegnér och Viktor Rydberg. Kommer Nordfront att vika sig för Svenska Akademiens påtryckningar? Detta och mycket mer får ni veta ikväll!

Programmet leds av Simon Holmqvist tillsammans med Martin Saxlind och Tobias Lindberg. Gästar gör Robert Eklund och producent är Max Rosenfors.

Veckans RN-mem:

Stackars Erik mammas kille – han fick inte som han ville!

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#141: Segern i Göteborg och Svenska Akademiens svek mot kulturen SWISH: 0700749652” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2019-10-28 12:45