Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#145: Finland, Daniel Wretström och att kasta sig ut i offentligheten SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2019-12-15
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Ikväll är ordningen återställd och Radio Nordfront sänder sitt 145 livesända avsnitt. Man kommer bland annat att diskutera Finland, mordet på Daniel Wretström och fördelarna med att vara offentlig med sitt nationalsocialistiska engagemang.

På grund av att Simon Holmqvist kuskat runt i hela Norden har det varit lite sisådär med sändningarna de senaste veckorna. Men idag är han på plats för att leda Radio Nordfronts 145 livesända avsnitt.

På kvällens schema står Finland. Landet firade under förra helgen sin självständighetsdag och Martin Saxlind var på plats på den traditionsenliga nationalsocialistiska marschen som detta år anordnades av Kohti Vapautta och Soldiers of Odin. Även Simon Holmqvist har varit i Finland, men i ett helt annat ärende, nämligen att filma ett reportage om slaget i Suomussalmi – ett av de kändaste slagen från det finska vinterkriget.

Man kommer även att diskutera mordet på Daniel Wretström, som uppmärksammades av nationella i hela Sverige i måndags.

NR Bohuslän-medarbetaren P-O Johansson valde nyligen att hänga ut sig själv, efter att ha hotats av AFA. Han gästar Radio Nordfront för att diskutera fördelar och nackdelar med offentlighet respektive anonymitet.

Som vanligt avrundas kvällen med et nyhetssvep, som denna kväll kommer att avhandla bland annat:

Veckans NR-mem:

Vem vinner?

Kontext:

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Passa då på att se Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindbergs fantastiska tal från den finska självständighetsmarschen:

Talets text kan läsas på engelska på Vastarinta.com. Filmen finns också på Nordfronts VK-sida.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#145: Finland, Daniel Wretström och att kasta sig ut i offentligheten SWISH: 0700749652” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2019-12-15 16:09