Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#147: Irans fortsatta kamp och Blut und Boden med Jimmy och Julia SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2020-01-12
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Kvällens Radio Nordfront kommer att fortsätta avhandla händelserna i Iran. Dessutom gästar det nationalsocialistiska bondeparet Jimmy Andersson och Julia Rosander för att berätta om deras Blut und Boden-livsstil.

Just nu är världens blickar riktade mot Iran – en nation som står under starkt hot från den amerikanska krigsmakten som i sin tur agerar proxy åt den internationella sionismen som vill förgöra alla nationer som inte underkastar sig den globala världsordningen. Under förra avsnittet gästade iraniern Shahrokh Razavi Radio Nordfront för att berätta om matyrgeneralen Qassem Soleimani och allt vad som hände i Iran under förra veckan. Nu är Soleimani begravd, men även denna vecka har det hänt en hel del i Iran. Kvällens Radio Nordfront kommer förstås att gå igenom allt detta och mycket mer.

Dessutom kommer Jimmy Andersson, som är chef över Näste 2, att gästa Radio Nordfront tillsammans med sin kvinna Julia Rosander. Jimmy och Julia är förutom aktiva i Nordiska motståndsrörelsen även bönder och föräldrar. Ikväll kommer de att berätta mer om deras Blut und Boden-livsstil.

Ifall tiden räcker till kommer RN-gänget även diskutera lite andra nyheter från veckan, som exempelvis:

Missa inte det!

Veckans RN-bild

Familjen är folkgemenskap i miniatyr.

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Passa då på att lyssna på del 2 av Nordisk Radios black metal-special:

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#147: Irans fortsatta kamp och Blut und Boden med Jimmy och Julia SWISH: 0700749652” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2020-01-12 15:20