Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#162: Den perversa homolobbyn, den borgerliga kärnfamiljen och den stora undergången SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2020-05-10
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Ikväll kommer Radio Nordfront diskutera om kärnfamiljen är ett sunt ideal, om en homolobbyrättegång som Öberg är involverad i och om Apokalypsen 1945.

Under veckan firade globalisterna och deras allierade ”segerdagen” eller ”V-day” som den ibland också kallas och dessutom dagens 75-årsjubileum. Den 8 maj tvingade Sovjet och deras liberaldemokratiska västallierade nämligen det tyska Tredje riket till kapitulation efter en vålds- och terrorkampanj som saknar like i historien. Radio Nordfront kommer ikväll att diskutera denna apokalyps och vad den betyder.

Pär Öberg står också åtalad i en rättegång som har hållits under veckan, som har med den perversa homolobbyn att göra. Öberg kommer att berätta mer ikväll.

Dessutom diskussioner om Simon Holmqvists artikel om kärnfamiljen, som inte hans med under förra veckans avsnitt.

Kvällens program leds inte som vanligt av Simon Holmqvist utan av Martin Saxlind. Men som vanligt är Holmqvist, Pär Öberg och Tobias Lindberg med. Producent är Max Rosenfors.

VECKANS RN-MEM:

Men om man tror att hallon växer på en mosse får man nästan skylla sig själv.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#162: Den perversa homolobbyn, den borgerliga kärnfamiljen och den stora undergången SWISH: 0700749652” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2020-05-10 19:11