Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#168: Om att vara beväpnad och krossa (((IT-jättarna))) SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2020-08-02
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. RN-gänget har äntligen semestrat färdigt och är nu tillbaka med dunder och brak för att diskutera vapen och Internetcensur.

Ikväll är det premiär för en ny säsong av Nordens mest antisemitiska podcast Radio Nordfront. Efter flera veckors semester är Simon Holmqvist, Martin Saxlind, Pär Öberg och Tobias Lindberg pigga och utvilade som aldrig förr.

Ikväll kommer man att berätta om lite saker som har hänt i sommar, alltifrån Axel Erikssons tragiska bortgång till Nordfronts svar till Svenska Akademien, musikrecensioner och semesteraktiviteter.

Det blir dessutom diskussioner kring vapenfrågan, då myndigheterna just nu gör sitt bästa för att ta av oppositionella sina jaktvapen. En av dem som drabbats är Tobias Lindberg, som kommer att berätta mer om hur hans fall går. Han kommer även att jämföra med andra liknande fall som pågår just nu. Men det blir förstås också diskussioner kring själva principen med rätten att bära vapen och en stat som avväpnar sin befolkning.

Det blir också diskussioner om veckans viktigaste nyheter. Däribland:

VECKANS RN-MEM:

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#168: Om att vara beväpnad och krossa (((IT-jättarna)))” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2020-08-02 12:07